Scartait enervant de la ventilatorul de habitaclu
![]() ![]() ![]() |
Scartait enervant de la ventilatorul de habitaclu
Alexx Sasha |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 January 11 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
2006
- TM 12 EHC
|
|||
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
da , la mine scartaie la virajele dreapta luate mai in scurt ...... dar sincer pe mine ma amuza , nu ma deranjeaza deloc , zgomotul fiind unul destul de mic
![]() |
--------------------
Twingo
C064
1995
- DE BUCURESTI Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
Alexx Sasha |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 January 11 From: Timisoara ![]() |
Pai si unde mai exact se afla aeroterma asta ?
Si ce trebuie demontat sa ajung la ea ? Ms mult sckhreech |
--------------------
Renault
Twingo
2006
- TM 12 EHC
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Alexx Sasha aeroterma se gaseste in dreapta masinii sub bord. Daca folosesti butonul SEARCH o sa aflii mai multe + poze un tutorial de demontare, pus de colegi.
Toata stima, |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Bubu are dreptate , e un tutorial . Se afla in partea din dreapta , sub bord. Operatiunea este destul de "time consuming" la prima desfacere , dupa ce defaci , scoti aeroterma , cureti lagarele si le ungi cu o unsoare rezistenta in timp.
Bafta . |
--------------------
Twingo
C064
1995
- DE BUCURESTI Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
degeaba..poti sa o ungi cat vrei. si la megane este la fel.Valeo ruls . Alta noua
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
bubu782001 |
![]()
|
QUOTE degeaba..poti sa o ungi cat vrei. si la megane este la fel.Valeo ruls . Alta noua ...curios. A mea scartaia acu vreo 3 ani am aplicat un tratament de "demontare completa + ungere" si pana in prezent nu am nici o problema. Si va spun ca facea ca ca naiba inainte... Eu as zice ca nu prea sunt la fel... Asa daca te referi principial, aerotermele sunt "la fel" la toate masinile de pe pamant (inclusiv alea din anii 70)... |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
QUOTE(bubu782001 @ 8 Mar 2011, 22:33) Alexx Sasha aeroterma se gaseste in dreapta masinii sub bord. Daca folosesti butonul SEARCH o sa aflii mai multe + poze un tutorial de demontare, pus de colegi. Toata stima, Bubu unde e tutorialul ala ca am cautat de mi baune capul si nu am gasit,daca poti sa mi dai mai multe detalii te rog.Am acceasi problema si eu cu Twingoleata mea.la inceput greierasii erau perceptibili doar pe treapta 2 a ventilatorului acum se aud si pe 3.Sa dau pe 1 e prea putin si aburesc geamurile iar pe 4 zici ca esti la coafor.Mentionez ca e Twingo din 2002 fara AC.Am gasit tutorialul pentru demontarea aerotermei de la Laguna dar de la Twingo nu. Merci mult. |
--------------------
Renaut
twingo
2001
- IS 06 TIK
|
|
bubu782001 |
![]()
|
http://www.forum-auto.com/pole-technique/s...sujet265134.htm
Sau te bagi sub bord, te uiti undeva in colt in sus, din zona podelei pasagerului - deci pozitia este spre stalpul usii, si acolo vezi ventilatorul. Acolo tragi de o clema si rotesti putin intr-o parte ventilatorul si iese...insa e inghesuit ca naiba...mai elegant este sa dai jos bordul. |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:15 |