Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

inmatriculare auto

nick_fabiani
post 3 Mar 2011, 18:44
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut,am achizitionat o masina si imediat dupa am plecat din tara si nu am apucat sa fac absolut nimik,intre timpa expirat certificatul fiscal,fiind plecat circa 3 luni,acum doresc sa inscriu masina pe numele sotiei,am inteles ca solutia ar fi luarea autovehiculului in evidentza la fiscal pe numele meu,apoi certificat vanzare cumparare intre mine si sotie si dupa scoaterea in evidentza de mine si implicit eliberarea unui nou cretificat fiscal se trece la etapele normale inmatricularii.tot ce am nevoie este de o confirmare daca este corecta aceasta solutie sau exista alte variante,va multumesc anticipat

--------------------
mercedes c200 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
janos
post 3 Mar 2011, 18:51
Post #2

User

From: Tg Mures

Daca nu l-ai declarat la primarie esti pasibil de o amenda, in rest se poate si asa cum ai descris mai sus. Sau exista si varianta sa faceti un act de vanzare cumparare intre vanzator si sotie urmand ca cel vechi sa"dispara" - daca accepta proprietarul. Oricand se poate scoate certificat fiscal , nu te obliga nimeni sa-l si folosesti (in Mures ne taxeaza cu 2 Ron-i pentru hartie si putem scoate cate vrem)

This post has been edited by janos: 3 Mar 2011, 18:53

--------------------
CMF-C/D Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance - MS 2 cifre 3 litere 2015
Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
+
nick_fabiani
post 3 Mar 2011, 18:56
Post #3

Membru incepator

optiunea cu proprietarul ar fi fost cea mai simpla dar din pacate nu mai este posibila,deci tot ce pot spera atunci e ca amenda sa nu fie prea mare.iti multumesc f mult ptr promptitudinea si viteza raspunsului tau 173.gif

--------------------
mercedes c200 2006
+
janos
post 3 Mar 2011, 19:06
Post #4

User

From: Tg Mures

In Tg Mures amenda este 60 RON insa daca il platesti in 48 de ore atunci este 50%. (Am patit-o asa ca stiu smile.gif, insa am avut si variante mai cuminti cand s-a trecut retro data wink.gif )

--------------------
CMF-C/D Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance - MS 2 cifre 3 litere 2015
Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
+
Marian66
post 4 Mar 2011, 14:41
Post #5

Membru autentic

From: Bucuresti, Pantelimon

nu e mare, si mi se pare ca nu e amenda, e majorare, deci si sa zici ca e 100%, cat poate sa fie?

--------------------
Dacia / Smart Logan VAN / ForTwo 2009
+
akcentstyle
post 20 Jun 2011, 12:25
Post #6

Membru incepator

Salutare! Ca sa nu mai deschid alt topic...
Sunt in curs de inmatriculare a unei masini la final de leasing. Azi am primit inapoi de la firma de leasing cerificatul de inmatriculare vizat si completat la rubrica "instrainat catre" impreuna cu alte documente necesare pentru inmatriculare printre care si fisa de inmatriculare... Problema este urmatoarea: Eu mi-am schimbat domiciliul in urma cu aproximativ 1 an si sincer sa fiu am uitat de certificatul de inmatriculare (sa-l schimb cu noua adresa). Acum... pe certificatul de inmatriculare este o adresa (vechea) iar pe fisa de inmatriculare este noua adresa... (Ca sa fie totul clar... in certificatul de inmatriculare eu nu sunt proprietar ci doar utilizator)
O sa am probleme la Financiar respectiv DRPCIV? Sunt pasibil de vreo amenda? Daca da... e mare?
Multumesc anticipat!

This post has been edited by akcentstyle: 20 Jun 2011, 12:38

--------------------
Renault Symbol Fidji - - - 2008 - 1.4 8v 75cp GPL Tomasseto
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 20:57
Dacia