catalizator, catalizator
![]() ![]() ![]() |
catalizator, catalizator
markuus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 27 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2004
|
|||
lico |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Tot pe scurt. Pare ceva pe la turbo.Cuta cam tot ce tine de turbina prima oara,inclusiv furtune ,intercooler,etansari etc. Vezi daca se umfla furtunul de presiune care iese din turbina,daca se umfla putin de tot la o accelerare puternica atunci nu baga destul turbina sau ai scapari de presiune,daca se umfla prea mult ceea ce nu cred atunci egr. defect. In speranta ca nu am batut campii prea tare iti urez mult succes.
|
--------------------
Renault
Megane
- B XX XXX
2003 2.1 dci + Lume multa oameni putini !
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu mai bine foloseai functia SEARCH inainte sa deschizi un topic nou?!
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cosmonwo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 28 May 07 From: Pitesti ![]() |
OFF: @HACK esti om sau bot? Daca erai om dadeai o parere utila. Bagi faza cu functia de cautare in fiecare thread. Tu crezi toti au timp sa citeasca tot forumul cind sint la ananghie? Pentru ca asta returneaza functia SEARCH. Sau nu returneaza nimic.
ON: Nu ma pricep dar sint tipi pe aici care vor veni cu pareri pertinente. Bafta! |
--------------------
Renault
19 RT
'93 F3N740 Megane II.2 Grandtour Dynamique 1.9 dCi FAP 2006
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
HACK are dreptate, comform regulamentului trebuie cautat si numai dupa aceea deschis topic ... nu ai timp ... nu este problema mea ... este mai bine sa stea dupa unul care nu are timp/ii este lene/ sau efectiv nu vrea , altii care sa uneasca topicurile, sa stearga offtopicul, etc ...
This post has been edited by cj98czh: 23 Feb 2011, 15:10 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Postul meu este foarte util, asta spre deosebire de al tau
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Inchidem aici!
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 22:51 |