Sfat alegere anvelope
![]() ![]() ![]() |
Sfat alegere anvelope
shyck |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 620 Joined: 24 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV Estate
2018 GT 205 Ex: Renault Megane II Sedan 1,6 16V 2003 Privilege + Cruise
|
|||
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
s-a discutat atat de mult pe forumul asta despre gume incat cred ca s-a ajuns la saturatie. ( fara rautate) Ideea care se desprinde din toate : fiecare isi ia ce isi permite. Nu vreau sa intru in polemici cu diferiti colegi de pe forum care sunt fani ai unor marci diferite. ( a se citi topicul despre ciunga Tigar) Avand in vedere ca anvelopele reprezinta un elemet foarte important in siguranata eu recomand sa nu te zgarcesti la ele. Mai ales ca nu le schimbam la 5.000 Km. Drum intins ! |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
shyck |
![]()
|
eu stiu ca sa mai discutat
dar am inteles nimic concret si nici nu ma intereseaza ce pneuri alege unul pentru logan, symbol etc. eu vb de megane. da stiu ca sunt aceleasi pneuri, dar vreau ceva concret bai nu iti lua x ca nu sunt bune pt ca... |
--------------------
Renault
Megane IV Estate
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Toate firmele premium fac anvelope BUNE, sa fie clar pt toata lumea.
Ca lu unu i se pare ca a fugit masina intr-o curba si s-a nimerit sa aibe anvelopa X de la producatorul Y e pura coincidenta; pe pariu ca in aceleasi conditii o patea la fel si cu alte anvelope. Diferentele de pret la anvelope sunt pe motiv de: dimensiune, indici, design profil... Eu personal cand caut o anvelopa ma uit sa fie putin mai moale pt simplul fapt ca are alta aderenta masina si la franare ma poate ajuta, daca si eu apas pe frana cand trebuie. Dar repet toti producatorii premium sunt in stare sa faca anvelope pt masini sport, dar pt un megane condus decent. Asa ca tu gandeste-te, cati bani ai, ce profil ti-ar placea si vezi indicii de viteza greutate care te intereseaza. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
xavyi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 17 May 08 From: TG MURES ![]() |
Salutare! Aici, http://www.tyrereviews.co.uk/,aveti raspunsuri legat de anvelope.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
1,6 16VPrivilege 2008
- MS-77-ACB
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Daca citesti toate topicurile despre consumabile, anvelope ,piese, orice, vei vedea ca 90% spun sa iei ce e mai scump,,, daca le schimbi la 7 ani iti poti lua unele si de 1000 lei .
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
bfgoodrichurile sunt ok, dar devin periculoase pe vreme rece. Si o alta chestie legat de ele daca sunt "made in romania" evita.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Unde ai gasit la banii astia bf goodrich?poti sa-mi rasp. pe MP.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
shyck |
![]()
|
iti pot raspunde aici, am pe cineva care mi le da cu adaos mic, dar din ce am vazut pe net nu e dif mare, aici de ex http://www.vreau-anvelope.ro/anvelope/bf_g...55_r16_91h.html
pe http://www.tyrereviews.co.uk nu gasesti mare lucru asa din punctaj sta mai bine goodrich, iar cat despre goodyear parerile sunt impartite rau de tot, unii le urasc altii le ridica la cer |
--------------------
Renault
Megane IV Estate
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
trebuie sa aleg si eu intre
gy efficient grip performance, provenienta polonia, dot 2014, am vazut ca are eticheta f buna, dar nu are protectia janta la flancuri si fulda sport control, germania, dot 2014, care are protectia janta, dar fata de B are E la economie combustibil eu as merge totusi pe fulda, ca are protectia de janta, dif de pret e de 40 lei/ cauciu mai ieftin fulda |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:35 |