logan in leasing
![]() ![]() ![]() |
logan in leasing
dandee |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|||
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
depinde de contract si cum reglementeaza rambursarea anticipata. de regula, la leasing nu e mare branza cand platesti tot fata de credit.
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
dandee |
![]()
|
aha deci platesc toata suma o data! ma gandeam ca ar niste prevederi care m-ar obliga sa mentin leasingul! vreau sa o iau de la cineva care nu cred ca mai poate plati (cam asa suna anuntul) si sa achit direct firmei de leasing, ar fi super!
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
normal ca poti sa achiti tot, doar ca o sa platesti exact nr. de rate + val. reziduala, nu iesi cu nimic mai castigat decat daca l-ai pastra. la credit de obicei mai scapi de dobanzi.
bine, depinde mult si de cum are ala rata, daca e in euro si eventual si variabila, normal ca vrei sa scapi de ea ![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
esti sigur ca o sa plateasca ratele intregi? nu e ca la credite, unde platesti doar principalul, fara dobanda? de cand s-a schimbat asta?
acum vreo 4 ani, cand am terminat anticipat leasingul, am platit principalul (deci fara dobanda) + comision de rambursare anticipata + valoare reziduala. |
-------------------- |
|
Marian66 |
![]()
|
asa sunt majoritatea contractelor de leasing, este unul din dezavantaje. si in general firmele astea gen RCI leasing cam asa lucreaza, sau daca platesti doar principalul + comision, comisionul chiar se simte; d-aia zic, cel mai in masura sa-i raspunda e ”proprietarul”, ca el stie ce a semnat
This post has been edited by Marian66: 13 Feb 2011, 22:56 |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
dandee |
![]()
|
da multumesc de raspunsuri, ma gandeam sa preiau un logan cu contract de leasing, dar am realizat ca e mult prea scump
![]() |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:54 |