Zgomot la rotile din spate
![]() ![]() ![]() |
Zgomot la rotile din spate
Korea |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 17 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
PH1
- HD 06 TVY
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Toba este prinsa de caroserie prin intermediul unor tampoane ce au rol de amortizare.
Daca unul din aceste tampoane s-au rupt/uzat atunci toba atinge in caroserie(sua pe punte) si de aceea ai zgomotele. Verifica pe dedesupt daca toate tampoanele sunt OK. Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Fa o verificare la rulmentii de la rotiile din spate de acolo sar putea sa fie buba
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
De la unul din rulmenti,asa se manifesta, in curba nu mai fac galagie. Ce ai pe spate discuri sau tamburi?
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
mishu_codo |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 31 January 10 From: Zalău ![]() |
asa huruie si la mine doar pe viraje si cateodata pe loc drept dar se aude ca si cum ar freca placutele sau chestiile alea din tambur
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16v
- Sj 88 CDO
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
La tine s-ar putea sa fie ferodou de vina.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
SALUT INCEARCA SA VERIFICI RULMENTII SPATE .EU AM PATIT exact ca tine huruiala spate si am descoperit prob ;era cablu de frana de mana care a iesit din suportul de pe puntea spate si la viraje imi lovea marginea interioara a jantei crezand ca e rulmentul.
|
--------------------
renault
laguna I
1999 CONCORDE
- SM 09 MAT
|
|
Korea |
![]()
|
Am punte cu discuri pe spate...dar nu cred ca sun rulmetii deoarece cand am luat masina proprietaru mia zis ca au fost schimbati rulmentii spate cu tot cu abs(il cunosc nu aveam motiv sa ma minta) creca atinge toba...in curbe daca sunt denivelari se aude asa intrerupt "huruitu" de ex cand face balans masina in curba se lasa jos reapare zgomotu...si cand accelerez se aude asa o vibratie a metal pe metal...am vazut ca am si o mica gaurica in catalizator
![]() Nu stiti ce pret au tampoanele alea de la tobe ca amele sunt intinse la max ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
PH1
- HD 06 TVY
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Nu costa o avere 20 de ron, daca este vorba de acesta
Attached thumbnail(s) my_sample_image.jpg ( Size: 25.96k ) Number of downloads: 318 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
doctoru_sef2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 March 10 ![]() |
am avut aceasi problema, si era de vina rulmentul ... care este undeva la vreo 350 ron. La fel, in curbe nu se mai auzea nimic
|
--------------------
renault
laguna II
2004
- -
|
|
balint_black |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 9 January 10 ![]() |
rulmentul e de vina fratilor...
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1998
- MM 07 GHZ
|
|
Korea |
![]()
|
Acuma poate intrebare de prostan...Si cum vad daca sunt gata? ca asa am miscat cu dusmanie de roata suspendata nu avea pic de joc...stiu ca un vecin are un ford si cand or fost gata rulmentii avea joc roata...au fost 40 ron rulmenti la laguna 350ron?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
PH1
- HD 06 TVY
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
cu roata in aer da de invarte cu tupeu.. vezi daca se aude ceva harsait.
preturi gasesti pe unixauto, autokarma, ingaraj. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
La fordu ala poate erau rulmenti ca la golf 3 la fiecare 5000km tre sa pui altu ca iti pica roata ...
This post has been edited by oves: 14 Feb 2011, 18:18 |
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
dac ai putea sa faci difernta intre huruit(care este rulment sigur) si vibratie(care este de la tobe intradevar), poate ar putea sa te ajute cineva cu un sfat.
bafta. si citeste cu atentie ce am zis eu aici. |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:44 |