Statie ITP ieftin si sigur fara programare !, Contacteaza-ne
![]() ![]() |
Statie ITP ieftin si sigur fara programare !, Contacteaza-ne
metal |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 February 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|||
riderontornadoes |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 9 June 05 ![]() |
hehe...imi place cum suna...ieftin si SIGUR...o sa am nevoie peste vreo 2 luni pt un vw T2 din 1972...atunci sa va vad.
|
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Faceti ITP la Dacia 1100?
Intreb pentru ca am intalnit destui care prefera sa nu se implice. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
metal |
![]() ![]()
|
nu facem la ITP la masinile care necesita pedometru , masinile care nu au servofrina necesita asa ceva iar statia nu este "dotata" cu pedometru , s-a renuntat la el deoarece nu prea mai sunt masini fara servofrina
cat despre vw T2 din 1972 , la fel , si apoi , daca masina este in regula : De Ce Nu ...... This post has been edited by metal: 12 Feb 2011, 17:12 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai atunci scrie un titlu cinstit STATIE ITP FARA PEDOMETRU si nu SIGUR sa nu ne mai obosim sa sa-ti mai citim anuntul noi astia fara servo.... pe aici sunt destul de multi cu astfel de masini.
|
--------------------
Dacia
Dacia
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
metal |
![]()
|
Imi cer scuze pentru cei care nu aveti servofrina , nu mi-am dat seama ca sunt atit de multe masini fara servofrina cum spune colegul de mai sus
![]() Pentru toti ceilalti care aveti nelamuriri sau intrebari legate de ITP va rog sa nu ezitati in a posta in acest topic Multumesc si inca odata scuzele mele ............ This post has been edited by metal: 13 Feb 2011, 19:43 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Pedometru trebuie sa aveti voi.masinile nu au servofrana!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
metal |
![]()
|
Ok , mersi frumos , am editat postul , m-am grabit si am scris aiurea
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Marian_h |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 24 March 11 ![]() |
Salut
ia zi am un symbol din 2004 are aripa stanga spate unpic indoita poti sa o faci ?? stau in titan si mi-e mai aproape !! |
--------------------
renault
symbol
fdji
|
|
metal |
![]()
|
salut , nu e mai simplu sa ma suni ? macar aia sa fie singura problema
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
ORTYM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 March 11 ![]() |
Buna seara ! Am si eu o Dacia Logan , an fabricatie 2008 , si am urmatoarea nelamurire : eu sunt din Constanta si incepind de luni o sa lucrez doua saptamani in Bucuresti , m-ar interesa daca pot face ITP-ul la dumneavoastra avind in vedere ca eu sunt din Constanta . Am vazut ca sunteti spre autostrada soarelui iar eu pe acolo vin si ma gandeam ca mi-ar fi usor sa va gasesc .
p.s Nu ma intrebati de ce nu fac ITP-ul la Constanta , multumesc . |
--------------------
Dacia
Logan
2008
- B 77 MMJ
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Poti sa-l faci si la Arad, nu te opreste nimeni.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu am masina inca din 1996, niciodata n-am facut ITP in judetul de domiciliu.
![]() Am auzit ca azi a fost razie pentru controlul ITP al scuterelor. O initiativa buna insa statiile autorizate pt asa ceva sunt destul de rare, proprietarii acestora fiind nevoiti sa parcurga o distanta apreciabila. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
metal |
![]()
|
Scuze ca iti raspund acum : poti face ITP-ul unde doresti tu in Romania
Daca vrei mai multe detalii contacteaza-ma pe numarul afisat mai sus Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
DanielPTM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 March 11 ![]() |
Salut, am si eu o intrebare: trebuie neaparat sa am pe masina cauciucurile care sunt trecute in carte , ca am inteles de la un prieten ca a fost cu masina la ITP (nu la voi) si i sa dat revenire ca avea alte cauciucuri pe masina (alte dimensiuni) fata de cele care erau trecute in carte , deci e obligatoriu sa am ce scrie in carte?
|
--------------------
Renault
Megane
2008
- B-60-YKL
|
|
metal |
![]()
|
Salut , scuze daca raspund tarziu , da , este obligatoriu sa ai pe autovehicul anvelopele care sunt trecute in carte sau mai poti suna la R.A.R sa iti faci o progamare pentru a-ti trece in cartea de identitate a autovehiculului anvelopele care le ai tu momentul de fata , asta daca si producatorul autovehiculului a inclus dimensiunile respective
O zi buna si sper sa nu fi raspuns tarziu ![]() This post has been edited by metal: 3 May 2011, 09:43 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
metal |
![]()
|
Imi cer scuze ca postez aici dar nu stiu unde sa o fac :
Va rog sa nu imi mai trimiteti mesaje private cu intrebari deoarece nu am cum sa va raspund(se pare ca nu am destule posturi) asa ca orice intrebare legata de ITP ori o faceti in acest topic ori sunand la nr de tel de mai sus Multumesc si sper sa nu se stearga postul sau sa se inchida/mute la cos dar sincer nu aveam cum sa iau legatura cu cei care imi lasa pm Pentru admin : cum fac sa promovez si eu anuntul respectiv pe site la dumneavoastra , am trimis email dar degeaba iar pm nu pot sa va dau This post has been edited by metal: 30 Jun 2011, 14:59 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
La Dacia mai primesti si un cupon de 50RON. Si daca imi amintesc bine la alti dealeri Dacia este chiar mai ieftin itp-ul.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
metal |
![]()
|
Nu inteleg de ce te bagi in seama in topicul asta ca sa imi spui mie(implicit altora)ca la dacia e mai ieftin si eu mai stiu ce fac aia
Nu te supara dar daca ai chef sa faci reclama la dacia de ce nu te apuci sa faci un topic separat in care sa explici tu cat de bine si ieftin si eu mai stiu ce si cum e la ei , am rugamintea la tine ca data viitoare sa fii la subiect , asta daca tot ai postat in topicul asta p.s rog si eu un moderator sa ai stearga postul celui de mai sus si mai intreb si eu odata cum fac sa promovez anuntul (pm nu pot trimite iar la mail nu raspunde nimeni) This post has been edited by metal: 11 Jul 2011, 15:39 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Poți începe promovarea prin a renunța la dezinformare și reclamă falsă relativ la preț.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
metal |
![]() ![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 11 Jul 2011, 15:45) Sincer chiar nu inteleg ce vrei sa spui prin dezinformare si reclama falsa relativ la pret Repet : Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar pentru cultura ta generala sa stii ca preturile difera de la statie la statie Am rugamintea la tine ca data viitoare cand faci o afirmatie sa o si sustii/dovedesti , nu sa vii cu afirmatii de genul , nu crezi ca era mai simplu sa pui mina pe telefon si sa ma suni decat sa te apuci sa postezi aiurea nu va inteleg , pe bune.......va bagati aiurea in seama |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(metal @ 12 Jul 2011, 16:55) Repet : Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar pentru cultura ta generala sa stii ca preturile difera de la statie la statie Care este diferenta intre a face itp-ul la o statie cu preturi mai mici si alta cu preturi mai mari? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
O bere buna! ... sau doua!?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Marian_h |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 24 March 11 ![]() |
Salut
Numaru de telefon mai este valabil ? Vreau sa programez si eu masina lu nevastamea Am tot sunat si nu mi-a raspuns nimeni |
--------------------
renault
symbol
fdji
|
|
metal |
![]()
|
Salut , numarul este cat se poate de valabil , banuiesc ca esti cel care tot incearca sa sune , dar cu numar ascuns , sincer nu raspund la numere ascunse pentru ca m-am cam saturat sa raspund iar in partea cealalta a firului sa fie vreun agarici care i-a dat si lui mamica bani de cartela si acum nu are ce face cu minutele
Acum : ori suni cu numar normal ori poti suna mult si bine cu numar ascuns ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
tunderbird |
![]()
|
De ce esti asa agresiv?
Un pic de orientare catre client nu strica. |
--------------------
Dacia
Dacia
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
unde ?la ei ?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Mihai.D.G. |
![]()
|
![]() Jupanu' Group: Members Posts: 1.107 Joined: 23 April 08 From: Pantelimon City ![]() |
ON-TOPIC! :
Am montat instalatie GPL pe Renault Megane 2. Inainte sa vin la ITP trebuie sa ma duc la RAR pentru omologare? |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.5dci
|
|
metal |
![]()
|
Nou
![]() Autoturism benzina/motorina/gpl - 85 Lei Autoutilitara - 120 Preturile includ TVA si nu ne intereseaza capacitatea cilindrica a motorului Va asteptam in statia noastra din incinta I.O.R 2 ![]() Tel. Contact : 0765 248 816 Neacsu Florin - Inspector 0765 251 726 Dragan Marius - Inspector This post has been edited by metal: 21 Dec 2011, 14:34 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 08:46 |