Folie carbon pe Megane
![]() ![]() ![]() |
Folie carbon pe Megane
Dragosh21 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2000
|
|||
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
de unde esti
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
Dragosh21 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 January 11 ![]() |
din brasov
|
--------------------
Renault
Megane
2000
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
pot sa iti aduc eu folia dar te descuri cu manopera
![]() tot din brasov sunt si eu |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
si eu mi-as pune niste folie pe o capota ...daca este cineva de prin pitesti ...
|
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
2005
- Ag---- Capitan' de judet!
|
|
cyupyno_no1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 January 11 ![]() |
|
--------------------
renault
megane2
2005 sedane
- vs 89 zom
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
cel mai simplu e la firmele specializate. asa va ofera si garantie pe lucrare.
cel mai imprtant este sa nu folositi porcarii care se vand prin targ si ieftin. alea se cojesc imediat. 3M e cel mai sigur urmat apoi de Oracal. o colantare integrala va duce la multe milioane pe cand o capota am vazut ca e cam vreo 350-400lei (atentie la ce material va monteaza. orice altceva care nu e 3m sau oracal imediat tre refuzat sau cu un pret de maxim 150lei) |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Salut,
pentru informatii va pot sta la dispozitie, eu mi-am pus la cealata masina asa ceva unic in tara: http://www.astraclub.ro/index.php/gallery/...44-dsc00004jpg/ PS are 3 ani si nu sa decolorat, dezlipit sau sa aiba alte deteriorari. |
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
nu cred ca cineva de aici are user acolo ca a vada ce este in linkul dvs. eventual daca atasati aici, ar fi excelent. nu de alta dar sunt curios "unic" ce reprezinta
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am eu, dar tot nu merge linkul.
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Scuze, nu am stiut ca nu se vede... Uitati poza:
http://imageshack.us/photo/my-images/687/dsc00004mqh.jpg/ |
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
TM31BDY |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 18 June 10 ![]() |
Foarte interesant
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2007
- Tm 47 BDY
|
|
10nu7z |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 10 September 09 From: If-Illfinois ![]() |
Interesanta treaba cu colantul acela ,dar cat costa ?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007 1.9
|
|
horyc |
![]()
|
E chiar ieftin avand in vedere ca autocolantul e imprimat si apoi laminat.
|
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
depinzand de firma si de produsele folosite poate sa ajunga la maxim 30 euro/mp
o idee interesanta dar mult prea veche pt mine. de asemenea se preteaza doar la niste modele extreme, unde ai cu ce sa te lauzi si sub capota. in fine, nu critic. stima |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
horyc |
![]()
|
200 ron a costat tot: folia, imprimatul cu poza motor si imitatie carbon - la culoarea masinii si laminat. Oricum nu am mai vazut la nimeni (poate au mai aparut din 2009 de cand mi-am puso) si o fi ideea veche dar atrage priviri
|
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
poti sa pui niste poze sa vedem si noi cum tia iesit ?
|
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
horyc |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 725 Joined: 4 January 13 ![]() |
Am tot cautat poze si comentarii despre colantari dar nu prea am gasit.As vrea sa colantez si eu stalpii dintre usi cu fgolie carbon deoarece s-au cam decolorat si as vrea sa stiu daca folia rezista interperiile de la noi.Merci mult
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
mihnis |
![]()
|
![]() MeMbRu normal Group: Members Posts: 502 Joined: 2 September 07 From: Tirgu Mures ![]() |
tine foarte bine.nu se ridica, nu se decoloreaza si nu crapa.
am eu pe stalpi de doi ani. este foarta importanta calitatea foliei, implicit producatorul.eu am oracal.pretul pe metru patrat este insa destul de mare.ce gasesti pe okazii sau la targ nu are nici o sansa. pune ceva de calitate si o sa fi multumit. |
--------------------
Renault
Laguna II Dinamique
2003/1,9 Dci, 88 KW,Carminat Nav
- MS xx yyy
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
Niste poze cu stalpii foliati nu ai?Ca si eu as vrea sa ii foliez si nu stiu ce arata mai bine carbon sau folie mata.Merci mult
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Si eu am infoliat stalpii cu folie Oracal negru mat si sunt in stare perfecta dupa vreo 2 ani.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
Si eu trebuie sa ii foliez ca s-au cam albit.As vrea sa ii foliez cu folie carbon dar nu stiu cum ar arata ca nu am vazut la nimeni pe megane.
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei interesati eu am gasit un alt producator de colant,Hexis.
Firma distribuitoare in Romania este Leykom http://www.leykom.ro/ro/folii-pentru-colare-auto-184-c garantie pană la 5 ani. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:39 |