probleme dupa schimbarea distributiei
![]() ![]() ![]() |
probleme dupa schimbarea distributiei
BDK |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 28 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1998 var 2
|
|||
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
problema este simpla la tine
nu a pus mecanicul distributia bine sa-i spui ca nu are semne si degeaba ii face ca nu are pana la arbore, ii trebuie un kit de calaj special pentru a pune distributia la punct bafta. pentru mai multe detalii sint disponibil la telefon. This post has been edited by katalyn03: 23 Jan 2011, 10:35 |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
BDK |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 28 December 10 ![]() |
distributia se pare ca era cu un dinte deplasata ... acum cik ar fi bine pusa...dar tot nu`mi place cum merge masina. ma gandesc ca se poate sa fie de la bujii...sa fie de la injectoare... filtru de benzina....nush ce sa mai cred. Fenomenu este urmatoru: masina in treapta 1 are demaraj pana in 3000 de turatii dupaia motoru urla da park o tine ceva in loc la fel face si in treapta doua in treptele superiaore park nu se mai simte asa...dar aici simt ca masina se chinuie ar putea mai mult dar park o deranjeaza ceva. as dori sa pot merge cu o alta masina acealsi motor sa vad dak chiar este o diferenta sau sunt eu paranoic. eu sunt din craiova dak este cineva disponibil astept propuneri si pareri despre ce ar putea sa aiba
28 Jan 2011, 03:37: katalyn acum am citit postul tau si am observat ca si tu ai avut cam aceeasi problema sa fie si la mine tot de la compensatorii hidraulici ? treaba e ca sunt varza la mecanica habar n`am cu ce se manca compensatorii aia unde sunt si ce fac...dar dak ei sunt devina la mine nu prea`si fac treaba. ma poti ajuta cu ceva? This post has been edited by BDK: 28 Jan 2011, 03:37 |
--------------------
Renault
Laguna
1998 var 2
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
da te pot ajuta
tot nu au pus bine distributia, ai fost la un service de 3 lei, daca inainte de a schimba distributia tragea masina forte bine, inseamna ca de acolo este, nu cauta in alta parte suna-ma si te lamuresc unde sa te uiti sau daca ai stat langa ei sa-mi spui pe unde au umblat. este o jumatate de dinte inapoi distributia ta daca vi la craiova iti pot demonstra ca este din distributie. bafta! |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
cataline...omul zice ca e din Craiova...amu ca omu o fii si chior si nu poate sa citesca si numarul tau de telefon din semnatura...ce sa stiu sa zic?
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
orb la orb nu-si scoate ochii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:01 |