Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Zgomot groaznic la denivelari

aalex_i
post 21 Jan 2011, 13:49
Post #1

Alex Ionescu

Group: Members

Salut, dupa cum am pus si numele topicului clio al meu s-a molipsit cu un zgomot urat pe partea stanga care se aude cand trec peste limitarile de viteza de prin oras cu mai mult de 10km/h, se aude ca un harjait PUTERNIC. Masina are 85k de km nu conteaza daca sunt rotile bracate, daca e frana apasata in rest se pare ca e ok... am fost la doi mecanici unul a zis ca ar fi flansa dar nu e sigur si unul ca ar fi bucsile centrale de la bara de torsiune. Voi ce credeti ca ar fi? A mai avut cine o problema de genul asta ?
Stima!

--------------------
Dacia Sandero 2017 1.5dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alc2
post 23 Jan 2011, 12:09
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Daca nu mai face cand apesi frana sunt culisele de la etrieri , se schimba f usor si nu costa mult , vezi ca s-a mai discutat

--------------------
Renault Kadjar Intens Flame red_K9K-648 -
Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
+
aalex_i
post 25 Jan 2011, 18:50
Post #3

Alex Ionescu

Nu este de la etrieri pentru ca se aude si cand calc frana (si nu se aude cloncanind sau troncanind pur si simplu se aude ceva harjaind...), am fost la un mecanic care a zis ca ar fi din flansa sunetul dar nu este de acolo acum o sa schimb bieletele antiruliu pentru ca le-am gasit duse si poata o sa dispara si sunetul

--------------------
+
aalex_i
post 8 Mar 2011, 14:11
Post #4

Alex Ionescu

S-a rezolvat problema era de la o bucsa de la bara stabilizatoare (cei de la SERUS au sustinut ca este de la amortizoare ca asa fac cand se uzeaza si e frig...) Am schimbat ambele bucsi + bieletele 84 lei o bucsa, 76 lei o bieleta si masina e ca noua.

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th April 2025 - 14:36
Dacia