Schimbare motor
![]() ![]() ![]() |
Schimbare motor
dany_ionutz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 23 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2005 1.2 benzina
|
|||
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Cred ca cel mai usor ar fi sa intri pe siteul RAR si gasesti acolo toate informatiile necesare
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
john reno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Ceva cu omologarea, treaba cu seriile pentru ca schimbi motorul automat se schimba seria
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
baiatbelea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 9 August 07 ![]() |
daca motorul este identic- adica are acelasi cod motor(atentie! acelasi cod motor adica acelasi tip, sa spunem f3p ai avut pe masina, acelasi f3p trebuie sa pui) nu este complicat sa faci schimbarea;
te duci la rar , ei fac constatarea ca este acelasi tip de motor si iti opereaza in cartea masinii trecand noua serie; cea care se afla pe motorul pus de tine; daca motorul este de alt tip atunci treaba este un pic mai complicata in functie de cat de diferit este noul motor; in principiu nu ar trebui sa depaseasca cu 40 % puterea celui din -nainte si sa aiba aceleasi prinderi pe sasiu; cam astea ar fi conditiile in care se poate face o schimbare de motor , legal si fara multe batai de cap; sper ca ti-am fost de folos; stima tuturor!!! |
--------------------
renault
19
19 cabrio 94
|
|
dany_ionutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 23 November 08 ![]() |
Multumesc baiatbelea de raspuns.Motorul este acelasi 1.4 txe.Ele sunt identice doar ca pe cel care a fost inainte aveam AC iar pe acesta care l-am pus nu.Si inca o diferenta ar fii ca acesta care l-am pus provine de pe un chamade din 91 iar celalalt este de hachback din 90.Unde gasesc scris acel cod f3p care ai zis tu?
This post has been edited by dany_ionutz: 21 Jan 2011, 13:04 |
--------------------
Renault
Clio
2005 1.2 benzina
|
|
tomas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 4 January 09 From: RM.VALCEA ![]() |
Acel cod il gasesti pe o placuta dreptunghiulara care este prinsa de blocul motor in zona jojei de ulei.
|
--------------------
RENAULT
19 1.8I
1995 BERLINA
|
|
Addryanno |
![]()
|
![]() X-53 Project Group: Members Posts: 175 Joined: 22 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Poti schimba chiuloasa+segmenti si restul pieselor daca se afla intr-o stare mai buna si le pui pe al tau de pe masina si nu mai ai bataie de cap
|
--------------------
Renault 19
Hatchback
- B-xx-FSH
1993 [IMG]http://img121.imageshack.us/i/800pxrenaultf1logosvg.png/][/IMG]
|
|
cordea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 March 10 From: dej ![]() |
buna ziua. nu stiam unde sa fac postul si sper sa nu fi gresit locul..... problema mea e urmatoarea: an un r19 chamae 1.8 8v RT. Ce as vrea sa fac in urmatoarele luni ar fi sa ii inlocuiesc motorul cu un 1.8 16v. Rog pe cineva sa-mi spuna la ce modificari sa ma astept in plus (desi nu cred ca o sa fie prea mari). In plus pe masina mea am cutie automata si nu stiu daca e "compatibila" sa zic asa cu noul motor
Multumesc anticipat pentru ajutor |
--------------------
dacia solenza
comfort
- cj 60 xxx
2004
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
nu merge 16V pe cutia automata.
trebuie sa schimbi asa : motor+CV, instalatie electrica, ECU, pedalier, timonerie, saxofon+catalizator |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
cordea |
![]()
|
am inteles...multumesc pentru raspuns. Sunt cam multe de schimbat si mai ales cutia la care nu as vrea sa renunt. Cam ce alternative am sa pun un motor mai puternic care sa se potriveasca cu aceasta cutie?
|
--------------------
dacia solenza
comfort
- cj 60 xxx
2004
|
|
renault19tse |
![]()
|
pai ce motor ai mai exact in acest moment ? zi-ne codul.
si de asemenea ce cutie automata, in 3 sau in 2 trepte ? |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
3 sau 4
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cordea |
![]()
|
o sa ma uit la codul motorului iar cutia cred k e in 3 nu stiu exact. multumesc
|
--------------------
dacia solenza
comfort
- cj 60 xxx
2004
|
|
renault19tse |
![]()
|
cea care are un buton pe care scrie E este in 4 trepte.
Daca nu ai acel buton este in 3. In doua nu exista, am gresit eu. |
--------------------
Renault
19&21
|
|
cordea |
![]()
|
m-am uitat la codul motorului si e f3p c 705. Cutia cred ca e in 3 nu am vazut niciun buton cu E ci doar unul de selectie S/C (sport/confort banuiesc)
|
--------------------
dacia solenza
comfort
- cj 60 xxx
2004
|
|
renault19tse |
![]()
|
nu cred ca ai vreo varianta.....trebuie sa gasesti un motor pe care a fost cutie automata ptr ca ECU difera de la cutie manuala la cutie automata....
singura varianta ar fi motorul F3P injectie multipunct....ala are vreo 107 CP... Nu stiu daca s-a pus sau nu C. Automata. |
--------------------
Renault
19&21
|
|
cordea |
![]()
|
Multumesc mult pentru raspuns....deci ramane sa strang bani pentru un 16v asa cum l-a facut fabrica..
|
--------------------
dacia solenza
comfort
- cj 60 xxx
2004
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Parca vazusem unu' p-aici
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cordea |
![]()
|
foarte frumoasa masina iar pretul........fara cuvinte insa nu ma ajuta partea financiara deloc....
scuze pt offtopic |
--------------------
dacia solenza
comfort
- cj 60 xxx
2004
|
|
catalin_cata |
![]() ![]()
|
![]() catalin Group: Members Posts: 175 Joined: 20 February 09 From: botosani ![]() |
salutare! am nevoie de cunostintele voastre deoarece vreau sami schimb motorul si am cateva nelamuriri deoarece cel pe care vreau sa.l pun este de 1721 iar asta care este pe masina este de 1794....
-vreau sa schimb doar motorul si sa.mi ramana tot sistemul electric si de admisie de pe asta..se potrivesc? -si servo si ac.ul sa le las pe masina poate fara sa trebuiasca sa le dau jos -si in ultimul rand ceva sfaturi la ce sa fiu atent sau ceva indicatii ca imi usureze munca! fac schimbarea asta pentru ca vreau sa o pregatesc de recarosare! multumesc si astept parerile celor care au mai intalnit problema asta! |
--------------------
renault
19 chamade
1995 s renault 19 chamade 1.8s
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:52 |