Problema casetofon
![]() ![]() ![]() |
Problema casetofon
raducu_sira |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane
2001hachbag
|
|||
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Probabil intrarea de mute, s-a activat cumva, ia contactul si pune-l, daca asta nu rezolva trebuie intrat in spate la mufe si vazut ce problema este, poate fi doar o problema de murdarie sau oxizi formati pe acolo si fac contact imperfect.
|
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
raducu_sira |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 January 11 ![]() |
Iti multumesc de informatii.......chiar acum ma duc sa vad ce pot rezolva!
Am mai patit asta o data si am scos siguranta casetofonului,alimentarea cu,curent le-am pus inapoi si a mers..........dar de data asta nu a mai mers........din pacate pentru mine!! |
--------------------
Renault
megane
2001hachbag
|
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
Stie cnva unde pot gasi o fata pentru castofonul de la masina din semnatura? Cand am luat masina,aveam 2 butoane lipsa iar in 5 ani au mai cazut doua,parca sunt dintii de la baba
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Poti sa schimbi radio-cassetofonul original cu un model normal.
Pentru asta ai nevoie de o rama adaptatoare. Gasesti aici de vanzare: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=200618&hl= Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
Eu as vrea un casetofon similar cu cel de pe masina deoarece nu vreau sa umblu la aspectul bordului. Ms oricum pentru raspuns.
|
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:35 |