Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

probleme scenic

bejan_lau
post 7 Jan 2011, 14:53
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut
ma numesc laurentiu si sunt nou p-aici.
am un renalt scenic din 2004(1.5)diesel si va rog sa ma ajutati in unele probleme pe care le am.
nu am avut ce face si m-am dus la un service sa-mi asculte motorul ca cica la 10000 de la schimbul de distributie sa ma duc la ei sa-mi asculte motorul.am fost si mi-au zis ca e ok dar ca sufla un injector sa cca trb sa-mi schimb saiba de la el.ok zic...schimb saiba(5 ron)si surpriza

--------------------
renault scenic 2 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jas2
post 7 Jan 2011, 17:06
Post #2

Membru autentic

From: BUCURESTI

Si unde e surpriza ?

--------------------
Renault Megane 2.2 06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
+
bejan_lau
post 8 Jan 2011, 10:38
Post #3

Membru incepator

sorry..continui.in bord mi-a aparut CHECK INJECTION m-au trimis la un tester iar acolo mi-au zis ca trb sa-mi schimb injectorul 1 ca nu funct.(asa arata testerul)am fost la alt service mi-a facut acelasai test la fel ca injecorul 1 nu funct dar au mai facut si testul cu 4 borcanase sa vada intr-o anumita perioada de timp cat dau pe retur injectoarele toate 4 si acolo surpriza....injectorul 1 cel defect era infundat dar mi-au mai spus ca si injectorul 2 este citez varza si ca trb schimbat.mi-au desfundat injectorul 1 ,mi l-au pus pe masina iar mesajul a disparut,masina merge normal...doar ca eu nu prea mai merg ca inainte stiind ca am 2 injectoare de schimbat. acum vin si intrebarile mele
1. de ce testerul nu a spus ca am 2 injectoare defecte?
2.o reparatie a celor 2 injectoare ma costa 1000 ron la acel service fara sa-mi dea garantie(reparatie nu inlocuire)
3 am sunat de pe net la 2 persoane care vand injectoare noi si mi-au spus ca au noi,made in france,sigilate,dar nu prea am incredere(noi 500 ron bucata)daca nu sunt ok?
4.ce ma sfatuiti sa fac?sa cumpar de pe net sau nu
5 sau poate n-ar trb sa-mi mai fac griji o data ce masina nu zice nimic acum....

--------------------
renault scenic 2 2004
+
BiGBearRO
post 11 Jan 2011, 15:40
Post #4

Membru autentic

From: de unde se da ora exacta

Avand in vedere ca aceste injectoare se gasesc acum si pe Dacia posibil sa vina pe "filiera Mioveni", de aici si pretu

--------------------
Toyota AURIS Touring Sport 2015 - IF-94-URS
+
ady24
post 12 Jan 2011, 12:25
Post #5

Membru autentic

Ati vazut ce preturi au, ohmy.gif pai cu banii pe care le da'ti pe 2 injectoare noi mai bine le reconditionezi pe toate patru. Eu zic sa va ganditi bine inainte sa aruncati cu banii.

This post has been edited by ady24: 12 Jan 2011, 12:29

--------------------
Logan Laureate 2005
+
bejan_lau
post 12 Jan 2011, 18:36
Post #6

Membru incepator

pai...daca as lua de pe net 2 injectoare"noi" 1000 ron....daca le reconditionez 800 ron.am vazut tot pe net ca de fapt reconditionatul lor nu implica decat o sg piesa pe care o schimba si asta e(garantie 0)
poate vine cineva cu vreo idee mai rentabila din toate punctele de vedere....

--------------------
renault scenic 2 2004
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 23:06
Dacia