Unde gasesc un astfel de bec?, Rugaminte pentru "electricienii" de pe forum
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc un astfel de bec?, Rugaminte pentru "electricienii" de pe forum
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
am vazut la dedeman la testerul de becuri ca au si pt ceva mai mic decat e14, E10. stiu ca mi-a sarit in ochi azi, cand mi-am luat un bec e14 si m-am mirat ca e o dimensiune mai mica. testerul era de philips, deci mai mult ca sigur ca in nomenclatorul de la philips au asemenea becuri.
PS: poti sa suni la retelele astea gen dedeman, bricostore, baumax de becuri cu acel tip de soclu http://www.1001case.ro/amenajari/corpuri-d...l?comefrom=link |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Fratzica |
![]()
|
Multumesc pentru info.
Ca fapt divers becul ala provine de la un microscop, iar modelul de bec in lista de becuri de rezerva de aici: http://www.meijitechno.com/bulbs.htm e MA350/10. Sa dau comanda in Japonia pentru un amarat de bec mi-e cam peste mana plus ca imi trebuie unul cu o intensitate luminoasa mai mare, care sa si functioneze la 220 ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Si mie mi se pare ca am cumparat asa ceva de la Baumax, pentru o lampa de birou.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Poti adapta (daca nu ai alta solutie) pe dulia aia un bulb dala mic cu halogen . Numa sa nu deranjeze caldura.
Cica G9. Eu am de 75 W pus pe adaptor E27 . Gasit in Practiker si Obi This post has been edited by verde: 7 Jan 2011, 09:23 Attached thumbnail(s) g9.JPG ( Size: 25.4k ) Number of downloads: 625 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Becul de frigider nu merge? Intreb si eu...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
becul de frigider este pe soclu E14 (din acela am cumparat eu) si nu se potriveste la ce ii trebuie colegului nostru. puterea de care are nevoie totusi nu stiu daca o va gasi in comert asa usor. becul din linkul meu este unul net inferior ca putere. dar macar stie niste info suplimentare.
PS: nu scrie totusi pe bec informatii despre acesta, soclu, putere, etc. la magazinele astea care vand orgi, boxe, si alte componente electronice (lucruri profesionale, nu tarabe de tigani) s-ar putea sa ai sanse de asemenea bec. daca nu, recomand ebay, okazii, etc... |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Fratzica |
![]()
|
QUOTE(verde @ 7 Jan 2011, 08:53) Poti adapta (daca nu ai alta solutie) pe dulia aia un bulb dala mic cu halogen . Numa sa nu deranjeze caldura. Cica G9. Eu am de 75 W pus pe adaptor E27 . Gasit in Practiker si Obi Multumesc pentru pont. Am fost in Bricostore si n-am gasit becuri + soclu G9 dar am gasit in schimb un bec + reflector Osram de 50 W + soclu GU10 si le-am adaptat pe astea. Merge foarte bine doar ca e un pic cam deranjanta caldura si mi-e sa nu topeasca membrana pentru lumina difuza. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
O alta idee .... Led sau grup de leduri. Din topicele cu far cu led.
http://www.tekzone.ro/index.php/Shop/vmchk...putere-50W.html This post has been edited by verde: 8 Jan 2011, 11:34 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@Fratica : Daca ai crescut puterea becului de la 30 W la 50 W, riscul de a topi membrana este foarte mare. O solutie simpla ar fi sa adaptezi un ventilator de procesor. De asemenea, daca folosesti un variator de tensiune, este de asteptat ca timpul mediu de functionare a becului sa scada.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(verde @ 7 Jan 2011, 08:53) Poti adapta (daca nu ai alta solutie) pe dulia aia un bulb dala mic cu halogen . Numa sa nu deranjeze caldura. Cica G9. Eu am de 75 W pus pe adaptor E27 . Gasit in Practiker si Obi Salut! Unde ai gasit G9 de 75W ca eu caut de 2 luni si am gasit doar de 25W, 40W, 60W. Lasa-mi, te rog, un PM ca nu prea intru pe aici ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:18 |