PALRINGO, sau asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
PALRINGO, sau asa ceva?
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
L-am folosit si eu mai demult, dar mi s-a parut a fi o porcarie de program.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu il folosesc pe telefon, de pe wi/fi merge foarte bine. Nu am probleme.
Folosesc windows mobile. |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
nu are wifi terminalul de pa care intru eu pe net.
am reusit azi sa folosesc cu succes, imediat dupa eclipsa, poate era din cauza ei. interesanta aplicatia, poti trimite poze din memorie sau facute pe moment, are si o functie push and talk ![]() problema e ca acum cand se conecteaza !Y lista de contacte imi apare, doar ca daca incerc sa trimit un mesaj, in loc sa afiseze in dreapta ora la care s-a trimis mesajul, ramane "sending"... si apoi un inevitabil failed! sa fie doar serverele sufocate sau e alta problema? This post has been edited by Alexu7: 4 Jan 2011, 22:30 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Folosesti APN : wap sau internet?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
Alexu7 |
![]()
|
internet
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:14 |