Culcare scaun pasager, Megane Sedan
![]() ![]() ![]() |
Culcare scaun pasager, Megane Sedan
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
cred ca se poate
incearca si vezi ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
- XX - XX - XXX Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
nu cred ca se poate.am incercat si eu treaba asta....pune persoana in cauza pe bancheta din spate...
|
--------------------
------
------
------
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nu merge perfect orizontal cu bancheta spate- am testat eu
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu se poate nici daca scoti tetiera.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ia-ti Scenic
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, merci. Pentru un drum imi schimb masina.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
nu merge nici daca scoti tetiera, mi am luat eu teapa la un pescut unde planuisem sa dorm in masina si cand sosi momentul teapa scanunele nu coboara pana la nivelul banchetei din spate, asa ca iti ramane sa dormi cu picioarele pe bord, doar sa rabatezi bancheta spate si sa te intinzi in porbagaj
![]() This post has been edited by valikris2002: 21 Dec 2010, 18:03 |
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
In primavara vreau sa vad daca se poate face ceva in privinta asta, ca nu poti sta la cort din aprilie sau mai .
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Ultima data cand l-am lasat jos (aproape de orizontala dar nu era nici pe departe in linie cu bancheta) a ramas asa, se defectase mecanismul. Ai mare grija sa nu fortezi ca s-au plans multi de problema tijei sau ce e aia pe acolo. Ridica sezutul spate, rabateaza bancheta si dormi in portbagaj
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Nu se poate rebata complet la orizontala nici unul din scaunele din fata. Au o limita la rabatare si oricat l-ai forta nu trece de acea limita.
This post has been edited by skorpio_bog: 21 Dec 2010, 22:51 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
nu se poate . am incercat si eu
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
- XX - XX - XXX Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
clr |
![]()
|
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Nu se pune problema de experimente cu dormitul in portbagaj, intentia era pentru fetita mea care are piciorul in gips. Va sta pe bancheta din spate in lateral. |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Incearca sa rabatezi scaunul pasager in fata si sa-l "pliezi"la maxim in fata.In spatiul care se face poti pune un scaunel.Tot asa am transportat-o pe soacra cu piciorul rupt.Si se stie ca cu soacrele nu e de gluma!!
Numai bine! This post has been edited by espacern: 21 Dec 2010, 22:28 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
chiar m gandeam cand am citit topicul de dimineata ca e vb de un picior in ghips... deja oamenii au deviat cu dormitul in portbagaj...
insanatosire grabnica fetitei:) |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
La un picior in ghips m-am gandit si eu, dar totusi ma gandeam ca pot dormi si in masina cu scaunele culcate, in portbagaj e prea tare, am patit-o cand mi-a rupt cainele cortul .Nu se poate , imi iau o saltea gonflabila.
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Salut...clr chiar trebuie?cine doreste sa vada "nepotica"sa-ti faca o vizita!:) dar sigur la masina de munca se pliaza!!!!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
ianni |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 6 May 06 ![]() |
Nu e posibil sa instalezi un scaun de la Scenic si se rezolva problema la...peste
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007/privile Je/mp3 si multe altele...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:56 |