Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

alternator+turometru diesel, help.

radulescuraduflorin
post 19 Dec 2010, 11:48
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna! vin si eu cuo mica intrebare:de ceva timp ma chinui sa aflu de ce alternatorul meu incarca doar pana la 14 volti ,si asta cateodata ,in turatii ridicate desi am schimbat in el aproape tot:rulmenti,bucse ,diode ,carbuni ,inclusiv bucsa de pe rortor pe care calca carbunii.cum spuneam ,sta pe 13,2-13,7 v indiferent de sarcina la care este supus.lumini...etc.o alta problema este ca nu imi indica variatiile turometrului corect.valori total eronate,oscileaza de la 1500 pana la 5 mii in o secunda.
s-a mai lovit cineva de acest aspect?am incercat sa duc un fir direct de pe borna w la turometru gandidu-ma ca poate firul original este scurtcircuitat undeva pe traseu si poate da la masa.nimic!mentionez ca am 2 punti de diode noi magneti mareli,ptr alternator diesel cu puntea w pe ele.nici una nu a dus schimbari.nici la nivelul de incarcare nici la turometru.am facut si o schimbare a releului cu unul motorola.la fel.

--------------------
renault 25td 1991 td b290
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
s3rg3ntu
post 22 Dec 2010, 17:03
Post #2

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Incearca releul de incarcare

--------------------
Renault 21 2L Turbo Quadra
+
taazzzzz20
post 23 Dec 2010, 18:22
Post #3

Membru incepator

ca sa nu ma deschid alt topic,am si eu o intrebare....daca am motor turbo diesel turometru de diesel si alternator de benzina e vreo posibilitate ca din cauza asta sa nu mearga turometru ?

--------------------
Renault 25 Td renault 25 - B-19-MAT Phase 1,1986
+
s3rg3ntu
post 23 Dec 2010, 20:47
Post #4

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Da de aia nu iti merge la benzinar isi ia semnal de pe bobina parca si la diesel de pe diode.....ar trebui dat jos si mers la un electrian sa iti traga un fir de pe diode si o sa iti mearga asa am facut la mine

--------------------
Renault 21 2L Turbo Quadra
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 10:45
Dacia