cd player, nelamurire
![]() ![]() ![]() |
cd player, nelamurire
bogdicj |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 31 October 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) tl_pinout_anim.gif ( Size: 300.89k ) Number of downloads: 467 Pages_from_3701A_Page_4.jpg ( Size: 124.13k ) Number of downloads: 515 |
||
--------------------
renault
megane
- cj 13 byc
2003 bicorp
|
|||
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Caută un satelit original Renault pt. HU-ul tău și gata, dacă cel pe care-l ai pe volan este aftermarket. Dacă nu este aftermarket, caută doar un cablu la dezmembrări.
Dă-ne ceva detalii, dacă vrei un răspuns pertinent. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
yra_mihail |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 September 10 ![]() |
Scuze daca postez pe un topic gresit, insa sunt curios daca cineva si-a instalat pe masina instalatie auxiliara usb.
|
--------------------
Renault
Megane II
2006 Toate bune!
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
din ce am citit eu si am inteles, el are deja RCD oem tuner list si are doar comanda de la volan la care lipseste cablul si mufa care vine la RCD (mufa galbena). In cazul asta poti gasi cablajul pe la dezmembrari si faci legaturile intre satelit si RCD si ar trebui sa functioneze. Desi curios ca nu are acel cablu. Ce i-a facut proprietarul, i-a taiat firele si a prins comanda in suruburi sub volan?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
bogdicj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 31 October 10 ![]() |
skorpio_bog foarte bine ai inteles.nu stiu de ce nu are cablu.poate a luat satelitul din dezmembrari.
in cazul in care gasesc cablul de la satelit la HU unde trebuie bagat?din cate am mai citit locul de mufa care este liber in cd player nu este pt cd changer? oricum multumesc de sfat |
--------------------
renault
megane
- cj 13 byc
2003 bicorp
|
|
costi13 |
![]()
|
![]() junior Group: Members Posts: 257 Joined: 1 December 09 From: prahova ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2.2
- PH 01
1.4 16v 2008/NOIR NACRE/
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(bogdicj @ 19 Dec 2010, 00:42) skorpio_bog foarte bine ai inteles.nu stiu de ce nu are cablu.poate a luat satelitul din dezmembrari. in cazul in care gasesc cablul de la satelit la HU unde trebuie bagat?din cate am mai citit locul de mufa care este liber in cd player nu este pt cd changer? oricum multumesc de sfat Locul unde vine montata mufa satelitului de comanda, este figurat in prima poza pusa de tine si anume in locasul acela galben. Incearca la Bursa sunt niste colegi care vand complet, satelitul si cablul de legatura cu mufa galbena. Pentru mufa galbena pinii sunt asa: 1 DTA 2 CLK 3 MIRQ 4 n/c 5 Radio ON 6 GND |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Sunt masini la care satelitul este legat direct la ecran dar sunt modele la care satelitul este legat la radio depinde de model.
In poza atasata se vede cum se leaga satelitul la ecran si de acolo cu alt cablaj se poate leaga la radio. Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
yra_mihail |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 September 10 ![]() |
Revin cu rugamintea de mai sus, daca are cineva instalat pe masina instalatie auxiliara cu mufa USB pentru radio-cd original al masinii sa posteze cateva poze sau alte detalii constructive ale instalatiei.
Sunt interesat de o astfel de adaptare pentru unitatea audio. Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane II
2006 Toate bune!
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
yra_mihail=Cu mufa USB nu stiu daca se poate dar cu AUX este cineva care face:
http://www.reno.ro/-VAND-Cablu-AUX-IN-pt-c...lt-t182982.html Eventual cumperi un CD cu intrare de USB in fatada si ai rezolvat problema. Vezi pe aici pentru CD cu USB: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=200618&hl= Numai bine! This post has been edited by espacern: 21 Dec 2010, 14:33 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
gabriel CYT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 12 November 10 ![]() |
salut! la msina din semnatura am un sistem audio diferit de ce am vazut la alte magen-uri,am magazie cd incorporata in cd-player si butoanele pt posturile radio/selectarea cd-ului din magazie sunt asezate orizontal nu oblic cum am vazut la alte magane-uri.intrebarea mea este:am vazut k are functie de AUX ,m-am uitat si nu am vazut nici o mufa de conexiune,poate fi cumva conectat la un i-pod sau alt dispozitiv sau care este utilitatea functiei AUX? multumesc anticipat de informatii !
|
--------------------
renault megane CC
renault megane CC
- CT-09-CYT
2006 coupe/cabrio 2.0 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 05:02 |