Recomandare CD Player MP3 pentru Megane I, Doresc sfaturi pentru cumpararea unui CD Player.
![]() ![]() ![]() |
Recomandare CD Player MP3 pentru Megane I, Doresc sfaturi pentru cumpararea unui CD Player.
JohnDD |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I Ph2 Coupe
2000
- BZ 08 NFS
|
|||
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Parerea mea, renunti la comenzile de la volan si iti cumperi un player mai bun, eu iti recomand un Alpine. Am zis sa renunti la adaptorul pentru comenzile de la volan pentru ca este undeva la 400 lei si ma gandeam ca mai bine acesta suma o investesti in player.
Alegerea, unui player, difuzoare... echipamente audio, este foarte grea cand te orientezi dupa recomandarile altora, eu iti recomand sa mergi intr-un magazin cu sisteme audio sa le asculti pentru alegerea perfecta. Nu este suficient sa schimbi doar player-ul, pentru o imbunatatire substantiala a sunetului trebuie sa schimbi si difuzoarele... si in acest caz e grea alegerea. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
JohnDD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 December 10 ![]() |
Atat de scump e adaptorul?
![]() intr-un magazin... |
--------------------
Renault
Megane I Ph2 Coupe
2000
- BZ 08 NFS
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Adaptorul este destul de scump, la inceput dupa ce mi-am montat si eu alt player aveam instinctul sa utilizez comenzile de la volan dar a disparut cam in 2 saptamani si acum nici nu ma gandesc sa imi mai pun.
Succes in alegerea player-ului! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
MaxPayne |
![]()
|
![]() White Power Member Group: Members Posts: 237 Joined: 7 April 07 From: Still fu*kin' Romania... ![]() |
Adaptorul pt. Megane 2 costa cca. 400, dar pt. Megane 1 din cate stiu este mai ieftin. Eu unul nu as renunta la comenzile de la volan, dealtfel mi-as si cumparat interfata atunci cand am inlocuit cd-playerul.
Aici cred ca te poti lamuri in caz ca te hotarasti sa le pastrezi. Bafta! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Bicorp
1.5 dci DimSport Power
|
|
red.bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 17 September 11 From: Alexandria ![]() |
salut....cineva cu mai multe pareri despre difozoare playere montajul difuzoarelor..plss help
|
--------------------
renault
megane
1999 1
- M 6402 XT
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:03 |