Baterie consumata, clio 1.4
![]() ![]() ![]() |
Baterie consumata, clio 1.4
mikex |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 15 September 09 From: dambovita, bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio bicorp
1999 1.4
|
|||
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Trebuie verificat consumul mașinii în stand-by. Uneori alarma face asemenea figuri. Sau poate ai vreun scurt.
This post has been edited by VyRuZ: 11 Dec 2010, 18:57 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
da, consumul normal in stand-by nu trebuie sa depaseasca 20 mA.
pui ampermentrul si astepti 5 minute sa intre device-urile in stand-by. This post has been edited by lucianm: 11 Dec 2010, 19:37 |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
mikex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 15 September 09 From: dambovita, bucuresti ![]() |
Am uitat sa precizes ca daca scot borna de minus si o pun la los face o mica scanteie asta paraca face cand ai un scurt?
|
--------------------
renault
clio bicorp
1999 1.4
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
mica scanteie e normal cand pui prima data borna, de aia am zis sa lasi 5 minute, la inceput curentul e ceva mai mare.
This post has been edited by lucianm: 11 Dec 2010, 19:52 |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
mikex |
![]()
|
Am masurat amperajul in standby si are 0.20 A adica 200 miliamperi deci foarte mare pe cand un consum pt o masina ca asta cu putini consumatori in standby nu cred ca ar trebui sa aibe mai mult de 40 miliamperi
This post has been edited by mikex: 12 Dec 2010, 13:49 |
--------------------
renault
clio bicorp
1999 1.4
|
|
lucianm |
![]()
|
normal ar trebui sa consume sub 20 mA.
incearca sa scoti pe rand diversi consumatori ( cd-player, alarma daca ai, etc ) si vezi |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
mikex |
![]()
|
am scos pe rand sigurantele sa vad de unde vine consumul bateriei si la siguranta din poza ( incercuit cu albastru, schema e de la logan parca ca nu am gasit de clio dar desenul este identic pe capacul de la sigurante ), este de 30A si din cate am observat daca o scot nu mai merg urmatoarele: ledul de la bord care clipoceste, casetofonul, lampa din plafoniera. Am scos mufa la casetofon si la lampa din plafoniera dar consumul ramane in standby de 200 mA, fara siguranta consumul ajunge la 5 mA. Stiu ca casetofonul consuma din cauza memoriei posturilor si ledul consuma ceva dar 200 mA? sau mai este legat ceva acolo. Alarma nu am reusit sa o scot din calcul pt ca nu stiu unde este alimentata ca nu este originala dar mai caut sa o elimin si pe aceea dar sa fie legata de acea siguranta?
This post has been edited by mikex: 19 Dec 2010, 15:34 Attached thumbnail(s) images.jpeg ( Size: 15.39k ) Number of downloads: 286 |
--------------------
renault
clio bicorp
1999 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:44 |