Calculator Megane clasic
![]() ![]() ![]() |
Calculator Megane clasic
Dyor |
![]() ![]()
|
||
Dyor Group: Members Posts: 222 Joined: 22 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar
2015 - 1,5 dci
|
|||
alexutz23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 14 December 09 From: Iasi ![]() |
Erorile din calculator pot fi sterse daca nu ma insel.
In urma unui accident si calculatorul meu a avut belele. Intr-adevar pretului unuia e undeva la 500 Euroi. Acum nu stiu daca e de bine sau nu ...dar nu a fost schimbat, iar accidentul s-a produs acum 4 ani. |
--------------------
VW
Golf 4
2001 1.4 16v
|
|
Dyor |
![]()
|
Erorile de la airbag,injectie,senzor ulei erau de culoare rosie si nu au putut fi sterse.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2015 - 1,5 dci
|
|
Dyor |
![]()
|
Se poate adapta un calculator de la alt megane pe masina mea?Se poate rescrie softul?
|
--------------------
Renault
Kadjar
2015 - 1,5 dci
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Citind postul tau nu am inteles mare lucru... "la diagnoza nu erau date erori "
Motorul functioneaza ? ce probleme reale vezi la masina ta ? martori aprinsi ? etc. Detaliaza aceste aspecte si incearca o exprimare cat mai clara. Erorile pot fi sterse dar reapar atat timp cat nu indepartezi cauza. Daca motorul merge mi se pare absurd sa schimbi ECU injectie... |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Se poate inlocui calculatorul cu unul second ..... dar trebuie sa iei si "capul cheii" ca sa iti functioneze. Acum problema e ce modificari a facut fostul proprietar. Eu am un calculator de injectie de 1,6e sau 1,6i, nu stiu exact
![]() La mine am avut aprinsi martori de bord, nu erau erori in calculator dar .... una din mufele plansei de bord nu face contact cum trebuie dupa ce meseriasii de la Renault au tras de bord cu (ne)simt de raspundere cand au intervenit in acea zona. |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Din cate stiu nu e doar capul cheii... daca nu se doreste/poate elimina imobilizatorul, se cumpara ECU injectie, UCH si cheile.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
|
|
Dyor |
![]()
|
Revin : martorul airbag,martorul injectie,senzorul de la ulei toate erau cu rosu.Mentionez ca m-am uitat cu atentie si nu se vede ca ar fi fost inlocuite.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2015 - 1,5 dci
|
|
radunre |
![]()
|
Cateva simple cauze pt. acei martori/erori stocate:
- airbag: contact rotativ volan, mufa sub scaunul soferului/pasager - injectie: sonda lambda, bujie etc. - senzor ulei: lovitura in baia de ulei (daca e cel de nivel), senzor defect (presiune ulei) Si multe altele de insirat... Excelent ar fi daca ne-ai spune concret ce sfaturi doresti, pana acum au fost doar idei generale pt. care exista prea multe raspunsuri. Vino cu informatii concrete, lista coduri de eroare, comportamentul in mers etc. Tot nu am inteles de unde s-a ajuns la "calculator nou" sau "altul". This post has been edited by radunre: 17 Dec 2010, 15:33 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
|
|
Dyor |
![]()
|
Revin dupa o perioada lunga de timp cu o chestie : in cutia de sigurante din compartimentul motor e o harababura,probabil si sigur a fost ceva urat ca interiorul e plin de fire prinse aiurea.Bine ca merge masina.
Multumesc pentru ajutor.Daca mai sunt solutii le astept,daca nu rog moderatorii sa inchida topicul |
--------------------
Renault
Kadjar
2015 - 1,5 dci
|
|
CosTy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 26 November 08 ![]() |
tot nu ai spus de ce crezi ca ar avea o problema la calculatorul de injectie . motorul are un comportament ciudat ? sau ce te face sa crezi ca trebuie schimbat ?
|
--------------------
Renault
Megane
1996
|
|
Dyor |
![]()
|
La testul facut pe calculator,nu se recunostea sistemul de injectie,airbagul si uleiul de la motor.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2015 - 1,5 dci
|
|
CosTy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 26 November 08 ![]() |
mai exact nu se a putut sa se conecteze la calculatorul masinii ? daca la asta te refereai nici la mine nu sa putut conecta la ecu..si nici la alti colegi dupa forum din cate am vazut..asta nu inseamna ca nu merge , daca nu ar merge nu ar funciona motorul ..
|
--------------------
Renault
Megane
1996
|
|
Dyor |
![]()
|
Mufa de la calculator a fost schimbata,asa mi s-a zis.Mentionez ca masina are motorul de 1,6 si 90 - K7m. Oricum am mai de pistat urmatoarele:
- cand merg si aprind farurirle,motorasul de la farul din stanga ptr. reglarea inaltimii merge incontinuu si nu se opreste decat cand inchid farurile; - cand iau viraj dreapta maxim la viteza mica si apoi indrept rotile se aude : tronc, nu imi dau seama de la ce .Mi s-a spus ca e capul de la planetara.Stiu ca planetara bate in curbe ,dar zgomotul se aude la viteza mica. Ar fi mai multe de povestit,dar imi trebuie o "caruta de bani"sa o pun la punct.Asa-i cand dai vrabi din mana ptr. cioara de pe gard(Am avut un megane hb din 2002 cu unmai 58200 Km reali la bord si l-am vandut - am facut o mare prostie).O zi buna. |
--------------------
Renault
Kadjar
2015 - 1,5 dci
|
|
Dyor |
![]()
|
Rog operatorii sa inchida acest topic.Multumesc mult.
O zi buna! |
--------------------
Renault
Kadjar
2015 - 1,5 dci
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
ma poate ajuta si pe mine cine sa mi spuna cu pot sa scot capacul de metal de la calculatorul de injectie de la megane 1 faza 2 are un mecanism ciudat sau nu reusesc eu sa l scot am incercat sa l trag in stanga spre motor si a mers un pic dar ceva il tine vreau sa arunc o privire la mufe ,si nu reusesc sa scot capacul metal de protectie va rog sa ma ajutati ,ca eu nu am umblat niciodata acolo si nu stiu cum sa l dau jos ,va rog mult un ajutor dragi colegi
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 10:22 |