Instalatie GPL
![]() ![]() ![]() |
Instalatie GPL
neacsu sandel |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- OT 01 FNI
, 2001 Sandel Neacșu
|
|||
djalex_bolidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 16 February 06 ![]() |
GPL-ul merge montat pe orice motor cu ardere interna...nu conteaza de ce e!
|
--------------------
DACIA
1310
- AG 88 PVA
'84
|
|
neacsu sandel |
![]()
|
Am inteles. Acum am alta intrebare...instalatia GPL este speciala ptr masini straine(renault) sau este identica cu cele de pe daciile 1310?
|
--------------------
Renault
Laguna
- OT 01 FNI
, 2001 Sandel Neacșu
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Eu am de 5 ani GPL pe masina si pot spune ca sunt multumit. Motorul merge excelent, am facut aproape 60.000 km de atunci. Se simte o mica pierdere de putere/ cuplu, insa acceleratia raspunde mai bine, nu se mai simte acea ezitare datorata injectiei.
Instalatia difera fata de cea utilizata pe Dacia 1310 prin prisma sistemului de injectie diferit. Eu am dat la vremea respectiva 1.200 ron, insa pot spune ca i-am amortizat de mult... 9 Dec 2010, 20:44: QUOTE(djalex_bolidu @ 9 Dec 2010, 19:16) Mai putin pe cele racite cu aer (cum ar fi motorul de Oltcit) sau cele in 2 timpi ( regasite pe Trabant, Wartburg). This post has been edited by tynn: 9 Dec 2010, 20:44 |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
Addryanno |
![]() ![]()
|
![]() X-53 Project Group: Members Posts: 175 Joined: 22 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare tuturor m-am gandit si eu la alternativa asta tinand cont ca numai la noi in tara se poate intampla chestia cu scumpirile de te ia capul , Cine e in tema si ne poate explica cam ce ar trebui si cat ne-ar costa sa facem o astfel de treaba
|
--------------------
Renault 19
Hatchback
- B-xx-FSH
1993 [IMG]http://img121.imageshack.us/i/800pxrenaultf1logosvg.png/][/IMG]
|
|
djalex_bolidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 16 February 06 ![]() |
Sunt fel si fel de firme care monteaza instalatii GPL.da-ti un search pe google si se gasesc in cam toate orasele mari din tara montatori autorizati.faza e ca dupa ce montezi instalatia te mai costa sa o treci in talon,asta constand intr-o vizita pe la RAR si timp si bani pierduti.dar se merita investitia.
Pentru o masina cu inj monopunct costul unei instalatii este in jur de 300 de euro iar pt multipunct in jur de 550 euro,asta depinzand de tipul instaltiei si de cine o monteaza! |
--------------------
DACIA
1310
- AG 88 PVA
'84
|
|
neacsu sandel |
![]()
|
deci ptr renault 19, motor 1721cmc, an 93, trebuie instalatie gpl -injectie monopunct??? .....dar masina are carburator....de ce i se spune INJECTIE monopunct daca nu are injectoare??? Merge sa pun instalatie gpl de pe un cielo???
|
--------------------
Renault
Laguna
- OT 01 FNI
, 2001 Sandel Neacșu
|
|
tomas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 4 January 09 From: RM.VALCEA ![]() |
Sandel,in interiorul carburatorului la a ta masina ai un injector,de aici INJECTIE MONOPUNCT.
La celelalte motoare(f3p) rampa de injectie e vizibila. Referitor la potriveala nu stiu ce sa-ti spun. |
--------------------
RENAULT
19 1.8I
1995 BERLINA
|
|
neacsu sandel |
![]()
|
Am inteles.vreau sa cumpar o instalatie gpl second hand si nu stiam de care sa caut. (gpl ptr motor injectie monopunct).
|
--------------------
Renault
Laguna
- OT 01 FNI
, 2001 Sandel Neacșu
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Merge sa pui si o instalatie de la o masina cu carburator. Si cea de pe un Cielo s-ar potrivi. Ceea ce iti va trebui neaparat, este difuzorul de gaz, care se monteaza pe ansamblul corp injector. Asta va trebui sa il gasesti separat, fiindca difera in functie de motor.
Si bineinteles va trebui sa improvizezi putin si la adaptarea conductelor si furtunelor pe masina ta. |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
grimm 1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
am eu una de vanzare scoasa de pe r 25 . A fost folosita 1.5 ani are acte si tot ce ii trebuie , este completa. 0721.864.815.
|
--------------------
renault
19 txe
- b-32-xua
1992/hackbach
|
|
neacsu sandel |
![]()
|
pret?
|
--------------------
Renault
Laguna
- OT 01 FNI
, 2001 Sandel Neacșu
|
|
grimm 1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
300 ron
|
--------------------
renault
19 txe
- b-32-xua
1992/hackbach
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 08:59 |