miros ulei ars peste 120 kmh
![]() ![]() ![]() |
miros ulei ars peste 120 kmh
zeusrazvy |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|||
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
....daca fac legatura cu celalant topic al tau...despre zgomote...
-ulei "necompatibil" cu motorul (ca sa nu zic slab calitativ/prost) -uzura motor...poate cere o segmentare.(posibil segment blocat) fum scoate? |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
la 120 la ora are turatie mai mare si cred ca acolo il mananca desi nu ar trebuii
This post has been edited by oves: 9 Dec 2010, 06:03 |
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
ulei pun doar elf 10w40 de 3 ani.. deci nu vad sa fie uleiu plus ca il schimb la 6 7000 de km nicidecum la 10000.in spatele motorului se vede ulei... daca bag capul dupa el da nu pot sami dau seama de unde curge.. tot mam uitat..se poate pe langa capacelul de sus? la mine are un joc.. la viteza mare sa sara si sa se scurga pe acolo?
|
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
brandon23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 24 July 08 ![]() |
apa in ulei/ ulei in apa ? cat iti scade uleiul comparativ cu kilometrii.
|
--------------------
Renault
Laguna
1997 Renaul Laguna 1997 2.2 dt mrrrrrr :)
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
ar fi totusi un lucru bun sa fie doar doar la capacel
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
daca ar fi apa in ulei probabil ar fi constanta treaba si la viteze mici implicit turatii mici dar asta se intampla doar de la o anumita viteza...
|
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Cel mai probabil iti scapa ulei pe la semeringuri supape
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
@ zeusrazvy, la fostul R 21, care era motor de 1.8 benzina cand am schimbat simeringurile de la supape asa retin ca am luat si cureaua de distributie jos, dar nu sunt sigur.( au trecut vreo 5-6 ani de atunci)
![]() Si mie imi cam papa ulei, in 8000 de km cam 1,5 litri am copletat, suspectez si eu simeringurile de la supape,, cu toate ca nu scoate fum deloc, uneori simt si eu acel miros, dar nu vad scurgeri nicaieri, in schimb banuiesc ca s-a fisurat garnitura de la galeria de evacuare si poate de acolo vine mirosul de gaze arse. |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Da trebuie data cureaua de distributie si chiuloasa jos
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
srevni |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Teoretic, trebuie data jos chiulasa. Simeringurile (semeringuri e putin romanizat, cuvintul vine de la engl. simmering, germ. simmering) la supape, se monteaza inainte de a introduce supapa la locul ei. Daca dai de un mester mai curajos, poate ca ti le monteaza si fara sa dea jos chiulasa. Teoretic, daca ridica pe rind fiecare piston, ca sa nu cada supapele in motor cit timp sunt fara sigurante (trebuie scoase arcurile si fara sa scoti sigurantele din capul supapelor nu se poate) operatia se poate face. Prcatic ... fiecare stie cit il tin nadragii.
Uite si o poza cu pozitia simeringurilor. Poza e de pe alt motor, dar acolo vin puse indiferent ca e diesel sau benzina. supapa.JPG ( Size: 53.63k ) Number of downloads: 488 |
--------------------
O774
O65
49O
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Da... foarte aiurea treaba...trebuie desfacut jumatate de motor, mai ales ca un semering pt supapa este cam 4 ron bucata, deci 32 de lei in cazul meu
![]() |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
se pare ca in continuare nu am rezolvat problema... astept schimbarea distributiei si sper odata cu ea sa se rezolve si aceasta problema...
punctul de unde se prelinge e in spatele motorului in drept cu busonul de la ulei...se vede acolo umezeala mare de ulei... |
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(zeusrazvy @ 30 May 2011, 17:31) se pare ca in continuare nu am rezolvat problema... astept schimbarea distributiei si sper odata cu ea sa se rezolve si aceasta problema... punctul de unde se prelinge e in spatele motorului in drept cu busonul de la ulei...se vede acolo umezeala mare de ulei... salut problema ta este simpla trebuie numai niste gasket bun dai prezoanele de la galeria de evacuare jos bagi gasket in gauri si pe prezon, apoi strangi(la mine curgea ulei numai pe la 2 prezoane, primele 2 dinspre distributie partea de jos) bafta! |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
zeusrazvy |
![]()
|
QUOTE(katalyn03 @ 1 Jun 2011, 21:59) salut problema ta este simpla trebuie numai niste gasket bun dai prezoanele de la galeria de evacuare jos bagi gasket in gauri si pe prezon, apoi strangi(la mine curgea ulei numai pe la 2 prezoane, primele 2 dinspre distributie partea de jos) bafta! mhm ... prezoane la galeria de evacuare? poti face 2 3 poze daca te rog la zona specificata de tine? mersi |
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
vasea53 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 22 March 11 ![]() |
buna ziua am si eu o inrebare deunde poate curge ulei pe galerie in prtea distributiei si numai cand are nivelul la maxim am vazut undeva pe ici ca poate veni ulei pe la prezoane de la galerie ,eu am dat galeria jos ca avea un surub ruptsi am puso inapoi si dupa aia a inceput sa faca problema cu perderi de ulei ca ajunge ulei jos pe axul planetarei pote stie cineva ce se intanpla de papat am inpresia ca papa putin ulei dar nu are sa iasa afara va multumesc cu anticipatie
|
--------------------
renault
laguna
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:40 |