cum lipesc papucul de la luneta, fapte concrete daca stiti!!!
![]() ![]() ![]() |
cum lipesc papucul de la luneta, fapte concrete daca stiti!!!
xarand |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 30 April 04 From: FOCSANI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
19
- VN 87 MAI
1995
|
|||
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Cu un pistol de lipit bun si o pasta decapanta de calitate, eu zic ca nu ar trebui sa ai probleme in lipirea lui.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
adrianrizescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 16 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am lipit in papucul cu material ptr plomba de dinti (metalica nu acrilat) Cauta un stomatolog si fa rost de material ptr plombe (un pic de praf ca o pilitura de fier si mercur stomatologic) de amesteci si se face ca o pasta cu care se lipeste la rece trebuie sa mentii apasat cate va min pana se intareste nu incerca cu solutii de lipit iti trebuie ce va care este bun conducator de electricitate
|
--------------------
renault
Espace
1993
|
|
aurel82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 December 07 From: braila/iasi ![]() |
dar dungile intrerupte cum se repara?
|
--------------------
Renault 21/Espace
L48M-1.7/L48D-1.7ex 1.4/RXE 2.2dt
- BR 03 MRE/BR 03 JGD
1988-TL/1990-GTL/2000
|
|
andishors |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 3 May 10 ![]() |
dungile se repara cu o solutie pe baza de argint, daca nu ma insel exista chiar un kit de reparatie...uite aici ceva mai detaliat http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2588&mode=linear
|
--------------------
Renault
Super 5
- B 45 XYZ
1988
|
|
grimm 1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
sau te duci la agger service la cutitul de argint si ti le lipesc ei , ce-i drept e cam scump
|
--------------------
renault
19 txe
- b-32-xua
1992/hackbach
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:31 |