lumini aprinse portiere in mers, lumini aprinse portiere in mers
![]() ![]() ![]() |
lumini aprinse portiere in mers, lumini aprinse portiere in mers
onehalf |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 7 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic II
2006 1.6l benzina
- ct00000
|
|||
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
verifica trapele din podea de la locurile din fata poate nu sunt bine inchise.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
sibra9 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 21 March 15 ![]() |
QUOTE(onehalf @ 25 Nov 2010, 22:38) salut, de vreo 2 zile am o problema enervanta. nu se mai sting luminile de pe portiere... cand deschid o usa se aprind si raman asa pana ies din masina si o incui. plafonierele functioneaza ok. ... multumesc daca mai e vreun post deschis imi cer scuze,am cautat dar nu am gasit nimic. Salut, Acelasi necaz il am si eu. Exista vreo rezolvare, data fiind coincidenta problemei? Ma gandesc la vreun releu blocat pe undeva sau la vreun contact ramas pe inchis. Stiti pe unde sunt astea? Pe usi nu se vede nimic, contactele cred ca au legatura cu inchiderea usilor iar in bord nu-mi arata vreuna deschisa. Exista vreo schema electrica postata pe forum pt Scenic II/2003? Multumesc, |
--------------------
Scenic
II 1.6
gpl
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Vezi threadul sticku cu ftpu'.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:25 |