Probleme motoras spalat parbriz si luneta, ... merge cand are chef ...
![]() ![]() ![]() |
Probleme motoras spalat parbriz si luneta, ... merge cand are chef ...
CRyS` |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP]
2004
|
|||
danyos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 30 June 09 From: focsani /vrancea ![]() |
CRyS` am patito si eu zilele trecute, gata sa dus pompa
![]() ![]() |
--------------------
scenic 2
renault
2005 dynamique 1.5 dci
- VN 10 XTX danios
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
salutare! mie imi iese intrerupt lichid pe fata. Pe toate cele 4 duze iese asa. Si tind sa cred ca incepe sa se duca. Ar putea fi asta cauza?
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
soare_body |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 468 Joined: 10 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Exact acelasi lucru am facut si eu Crys. Pompa mea spate e moarta, dar cea de parbriz functioneaza normal. Probabil o sa ma duc in service cu ea sa vad care-i treaba, pentru ca alta solutie nu vad.
@danyos: incerc sa intru pe linkul postat de tine dar imi arata 'sesiune expirata' |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Authentique
|
|
CRyS` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
Ba baieti, dar nu numai pe fata dar si pe spate! Ce 3,14zda masii (sa ma ierte moderatorii - dar nu mai rezist cu cazanu acesta de Megane - blestemati fie aia ce au conceput-o) sa ii mai fac la masina asta!?! Ca ma rupe de bani! Mai ceva ca un Audi A8 !!!
Deci ... s-a dus pompa ? E una singura pt fata + spate? Sau sunt 2? Cat costa? 21 Nov 2010, 23:30: Mda... am gasit pe site-ul ala de mai sus ! E vreo 80 ron tot cu transport ! Mda.... !!! This post has been edited by CRyS`: 21 Nov 2010, 22:30 |
--------------------
Renault
2004
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cauta la un magazin de piese auto pompa de spalat geamuri pentru Logan MCV. Este aceeasi cu cea pentru Megane bicorp. Cei care au Sedan au aceeasi pompa ca la Logan. Pompa ar trebui sa fie in jur de 40 lei.
Este o singura pompa pentru stropit parbrizul si luneta. Stropirea parbriz-luneta se face prin inversarea sensului curentului. 21 Nov 2010, 22:38: Cand dai jos mufa de la pompa verifica daca iti ajung 12v la mufa. This post has been edited by DanCVA: 21 Nov 2010, 22:38 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
CRyS` |
![]()
|
Dan, Dan, Dan ! Multumesc mult pt pont!!! E mai ok 40 rond decat 80 ron! Ma gandeam eu ca trebuie sa mearga ceva de pe Logan pe carutza asta! Muuultuuumesc mult! Si am sa verific si sa vad daca am 12 V !!! De nu... Iarasi probleme, nu?
|
--------------------
Renault
2004
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ai 12V ai probleme cu releul.
Urmareste topicul asta si o sa gasesti ca pentru spalatorul de faruri are tot aceiasi pompa. This post has been edited by DanCVA: 21 Nov 2010, 22:47 |
--------------------
Renault
|
|
CRyS` |
![]()
|
Am inteles! Deci am de munca zilele acestea! Trebuie sa imi fac si blocul de lumini, trebuie sa schimb si pompa aceasta, sa mai schimb si vreo 2 bielete directie si eventual toata caseta de directie! Doamne!
Vand MEGANE 2 ! 3000 Euro!!!! ![]() Nu am spalator pe faruri! ![]() 21 Nov 2010, 23:50: Va muuuultumesc mult inca odata! Noapte buna copiii ! ![]() This post has been edited by CRyS`: 21 Nov 2010, 22:50 |
--------------------
Renault
2004
|
|
DanCVA |
![]()
|
Anuntul cu vanzarea se face in topic separat la Bursa.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
Dar la ce am zis eu? Ce parere va dati? Pe spate merge normal, ca in prima zi cand am luat-o. Doar pe fata face figurile care le face.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
este topic separat pentru problema asta..acolo gasiti totul...coduri reper..etc..
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=963...dpost&p=1525516 citeste de la postul asta in jos... poti citi si tot topicul... ![]() This post has been edited by M i h a i: 22 Nov 2010, 12:24 |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:28 |