Dilemă - Kit distrib. INA sau DAYCo?
![]() ![]() ![]() |
Dilemă - Kit distrib. INA sau DAYCo?
VyRuZ |
![]()
|
||
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|||
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Nu stiu ce se pune din fabrica,dar din cate am citit pe aici si ce-am mai auzit de la unul,altul,asi merge pe role INA si curele GATES.Pompa de apa parca HEPU sau ceva de genul sunt mai ''consacrate"!
Poti sa mergi si pe solutia PSA la ei parca se schimba la km mai multi distributia. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Si eu am mers pe INA+Gates si dupa 30k km nu am probleme. Am iesit si bine la bani
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
Eu am mers pe Ina insa nu sunt multumit, am un vajait suparator de cand am facut distributia si pare ca vine de la rola. E posibil insa la montaj prin simplu fapt ca nu am stat linga ei, baietii sa nu fi pus rola noua si sa fi facut vreo ciubucarie tipic romaneasca.
|
--------------------
renault
megane 2
2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression Skoda Octavia 1,9 tdi
|
|
myr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
unde ai gasit preturile astea? (daca nu sunt prea curios)
de contitech ce parere aveti ? si pe mine ma asteapta operatia asta in cateva mii de km. |
--------------------
ex: Renault
Clio III
2011 (ex: Megane II 2003)
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Ai PM, ca să nu se considere reclamă.
<span class='edit'>19 Nov 2010, 17:38:</span> OK, am comandat curea Gates, rolă INA și pompă Airtex. Preț total, fără transport = 353 de Lei, + 25 de Lei transportul. Mă mai costă 380 de Lei să schimb și cureaua de accesorii, distribuția și filtrul de motorină. Cureaua de accesorii este 40 de Lei, DAYCo. Pe aia o iau așa. Vă mulțumesc frumos! This post has been edited by VyRuZ: 19 Nov 2010, 17:00 |
--------------------
Renault
09/2007
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
Parerea mea e sa mergi pe INA deoarece am intalnit multe kituri de distributie OEM si pe componente scria INA
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
@VyRuZ
Legat de pompa de apa: Airtex am pus si eu si pana acum nu am avut probleme. Un singur aspect legat de ea: pompa de apa are o tija montata prin insurubare al carui rol nu-l cunosc. Cand am facut distributia, mecanicul a demontat tija de la pompa originala si a montat-o in locul celei de pe pompa noua. A zis ca a avut surpriza neplacuta la cateva pompe sa se rupa tija aia. Chiar a aruncat-o cu scarba pe cea inlocuita, bombanind ceva la adresa ei ![]() Nu stiu cat e de adevarat, eu doar ti-am relatat ce s-a intamplat. Iar daca vei citi postarea mea de la inlocuirea distributiei, o sa vezi ca mecanicii care mi-au lucrat mi-au lasat o puternica impresie foarte placuta, cum rar am vazut intr-un service autorizat. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
VyRuZ |
![]()
|
Am înțeles, mulțumesc frumos!
|
--------------------
Renault
09/2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:30 |