De ce nu se mai poate cumpara L3 1.5dci nou din Ro, nu mai apare optiunea pe renault.
![]() ![]() ![]() |
De ce nu se mai poate cumpara L3 1.5dci nou din Ro, nu mai apare optiunea pe renault.
faraonu' |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan
1.5 dci 100 cp expression 2006
- B XXXXXVI GOB pocait convins
|
|||
korn |
![]()
|
Made in France Group: Members Posts: 164 Joined: 25 June 07 ![]() |
Faroane, eu marele preot al unui reno laguna 1.5 dCi, iti zic ca nu este mare pierdere. Aceasta masina cu acest motor nu se misca prea grozav si nu consuma atat de putin. SIngura ei calitate este are taxe mici, cam cat un logan. Poti incerca ceva de prin Germania second hand sau, poate comanda, intr-o tara de langa noi.
This post has been edited by korn: 18 Oct 2010, 09:16 |
--------------------
Peugeot
508 Allure
MMXII Ex Dacia 1310 TLE
Ex Dacia Logan 1.4 MPI Preferance Ex Citroen C4 SX HDI Ex Renault Laguna III 1.5 dCi Peugeot 508 Allure |
|
faraonu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 January 10 ![]() |
Totusi pe Megane motorul se misca bine desi nu am cutia cu 6 trepte am consum mediu de 4.8 % mers cam o treime in oras iar restul afara.
Asi prefera totusi o laguna 3 noua mai ales dupa ce am vazut ca i-au facut si face lift chiar imi place, iar de schimbat Megănutzu pe una second nu merita pt ca nu am decat 45000 km. Am facut drive test si cu 2.0 dci 150cp care avea consumul mediu de 7.5 la 950 km si spunea insotitorul ca erau facuti mai mult in oras, mi sa parut rezonabil This post has been edited by faraonu': 18 Oct 2010, 12:52 |
--------------------
renault
megane sedan
1.5 dci 100 cp expression 2006
- B XXXXXVI GOB pocait convins
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ba eu ca detinator de asemenea trotineta, ma declar mai mult decat multumit, incluzand absolut tot. Cine ma cunoaste, stie ca nu merg chiar la consum si am un stil gen talpa grea si pot spune ca motorul e unul excelent daca stii sa-l exploatezi.
Consumul e cu muuult mai mic decat la un 2.0, taxe asemenea si mai sunt o groaza de argumente care nu are sens sa le enumar. Vrei o masina cu putere mare si motor mare si viteza si toate cele, nu-ti iei 1.5....nici diesel....si nici laguna 3... Iti iei ceva benzina, masina cat mai mica, cu un raport kg/cal putere cat mai bun... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(korn @ 18 Oct 2010, 10:05) eu zic ca se misca ok.....ei au dat un consum de 6.1 urban...pot sa spun ca asta cu care am mers eu azi dim. avea 9.8 consum...numai bucuresti..... eu zic ca este ok masina daca iti doresti taxe mici..de fugit...nu se pune problema...este o masina pentru un om linistit care are 0-100 in 12 sec si ceva...decent zic eu.. ca sa o cumperi de noua...in nici un caz.. |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:14 |