Schimbare actuatoare, ..in portiere ..
![]() ![]() ![]() |
Schimbare actuatoare, ..in portiere ..
zerillos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 24 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|||
zerillos |
![]()
|
nu a umblat nimeni in portiere? ...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
nu sunt actuatoare ca cele universale,iar fata de usa stii bine sa o dai jos
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.240 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
merg si cele universale...
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
zerillos |
![]()
|
Nu prea am inteles .... sa se faca mai cald si cred ca ma bag eu sa vad ce e acolo ca sa stiu ce si cum ... sper sa nu rup ceva ....
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
mirel-zwu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 13 June 09 ![]() |
Salut am schimbat si eu la o usa din spate ,din cate am observat nu se potrivesc cele universale dar se potrivesc de logan, am luat de la dezmembrari in stare perfecta 50 de lei cu tot cu broasca de la usa
|
--------------------
renault
clio
2002
- BZ-03-ZWU
|
|
zerillos |
![]()
|
pai unul nou de logan cat costa ? ... si oare cat cere service-ul sa-mi schimbe doua?... tot am niste treaba pe la ei...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.240 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
bai mirel,esti culmea...pune o poza sa stiu si eu de ce nu merg alea universale ? ca n-ai stiut tu sa le adaptezi ?
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
mirel-zwu |
![]()
|
..la cata inghesuială este acolo...nu prea vad cum ai putea sa le montezi pe alea universale......da...in fine nu toti avem inclinatii de mecanici sau ceva .....si in plus de ce sa umbli cu improvizatii.....a.. si a fost doar o parere nu este nevoie sa sari asa...fi calm ...pune tu o poza si arata ca se potrivesc daca ai pus universale.....bafta
This post has been edited by mirel-zwu: 13 Oct 2010, 13:24 |
--------------------
renault
clio
2002
- BZ-03-ZWU
|
|
zerillos |
![]()
|
mi-am desfacut singurel usa si am scos actuatorul ... faza e ca acum sunt plecat din bucuresti si unde sunt acum nu gasesc ..... vroiam sa stiu daca sunt perfect compatibile cu logan..ca asa as gasi ... puneti o poza sa vad voi despre ce vorbiti?... puneam si eu dar am aparatul foto in bucuresti...
Pana la urma l-am fotografiat cu webcam-ul de la laptop !! ![]() Sa spuna cine a mai schimbat daca se gaseste "no name", ca am sunat la un magazin din Constanta si actuatorul e 300 RON !!! sau actuator+incuietoare 350 RON. Faza e ca mie nu imi trebuie incuietoare si oricum e scump .... mai bine pun lacat pe usa decat sa le dau banii astia. ![]() Pe el scrie: Rockwell LVS-France >PA 66 GF 30< This post has been edited by zerillos: 14 Oct 2010, 16:27 Attached thumbnail(s) poza.jpg ( Size: 11.07k ) Number of downloads: 2444 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
mirel-zwu |
![]()
|
...sunt identice ca cele de logan ,nu am cum sa ii fac poze pentru ca este in portiera acum;)eu am fost cu cel vechi in mana la un prieten la dezmembrari si mi-a spus ca se potrivesc de logan ,a demontat de pe unu(logan) facut praf mi la dat ,l-am montat pe masina mea si gata,mi-a cam fost frica ca este de la dezmembrari dar era in stare perfecta si l-am luat,acum faci cum crezi tu....
This post has been edited by mirel-zwu: 15 Oct 2010, 16:30 |
--------------------
renault
clio
2002
- BZ-03-ZWU
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
mikex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 15 September 09 From: dambovita, bucuresti ![]() |
mie imi trebuie cel de la porbagaj , o sa ma interesez la dezmembrari sa vad daca gasesc, cat ai dat pe el?
|
--------------------
renault
clio bicorp
1999 1.4
|
|
zerillos |
![]()
|
Nu stiu cat de universale merg... eu am mers cu alea din poza si am gasit identice, omul intradevar mi-a zis ca sunt de logan, dar nu sunt de origine si le-am gasit f. f. greu ... la 1 magazin din 30. Bine ca erau toate pe aceeasi strada
![]() ... ce misto e sa iesi din masina si sa inchizi doar din buton !!! ![]() This post has been edited by zerillos: 18 Oct 2010, 23:34 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
gabitzu8 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 25 November 11 ![]() |
Salut! Am demontat si gresat actuatorul de la usa spate stanga - nu se mai deschidea din buton dacat cand vroia ea.
Am facut cateva poze, poate ajuta pe cineva ... Attached thumbnail(s) 20160625_142843.jpg ( Size: 434.29k ) Number of downloads: 855 20160625_142858.jpg ( Size: 152.93k ) Number of downloads: 814 20160625_142916.jpg ( Size: 1.32mb ) Number of downloads: 879 20160625_143000.jpg ( Size: 484.34k ) Number of downloads: 917 20160625_143416.jpg ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 292 20160625_145759.jpg ( Size: 403.11k ) Number of downloads: 338 20160625_145812.jpg ( Size: 452.57k ) Number of downloads: 329 20160625_150828.jpg ( Size: 456.69k ) Number of downloads: 322 20160625_151016.jpg ( Size: 535.98k ) Number of downloads: 316 |
--------------------
Renault
Symbol
2007 - Fidji
- B-**-***
|
|
myhay1208 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 978 Joined: 15 August 07 ![]() |
Care e problema, de fapt, acum dupa ce le-ai demontat?
Adica, eu inteleg ca inchidea si deschidea aleator. Dar ce ai gasit cand ai desfacut actuatorul ? Comanda o primeste corect de fiecare data ? Actuatorul a fost testat separat ? E functional din punct de vedere electric ? |
--------------------
Renou'
Clio 1.4 - 16V K4J 710 / Scenic 2 1.6 16V K4M 766
-- Clio 2002 / Scenic 2007 You know the secret...
|
|
tulin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 354 Joined: 9 October 12 From: vrancea ![]() |
si la mine exact asa facea, pina cand a inceput sa execute doar inchiderea.am pus de logan la sfatul baietilor de pe forum si nam probleme.
|
--------------------
renault
symbol
2008 1.5 dci 1,5 dci 65 cp
|
|
gabitzu8 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 25 November 11 ![]() |
QUOTE(myhay1208 @ 7 Jul 2016, 23:28) Care e problema, de fapt, acum dupa ce le-ai demontat? .... Actuatorul a fost testat separat ? E functional din punct de vedere electric ? Pur si simplu am demontat tot ansamblul de pe usa, le-am dat cu wd40 (actuatorul cu tot cu mecanismul de blocare usa- vezi poza/pozele). Actuatorul l-am verificat si dat jos de pe usa - functiona greu - i-am dat si lui portia de degripant. Dupa toata operatia asta functioneaza corect, s-a terminat cu "aleator". This post has been edited by gabitzu8: 11 Aug 2016, 06:47 |
--------------------
Renault
Symbol
2007 - Fidji
- B-**-***
|
|
Lexamark |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 15 July 16 From: Brasov ![]() |
Si eu am patit-o aseara noroc ca sunt obisnuit sa verific usile daca sau inchis, si supriza usa spate stanga se deschidea, azi i-am dat cu WD-40 de iau sarit ochii, si vad ca sa degripat, dar urmatoarea chestie merg la dezmembrari sa iau acuatoarele de pe un renault sau un logan sa le am in caz de ceva
|
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
la usi e simplu, ca vezi cand coboara jos tamburusul ala inseamna ca e inchisa, eu am patit cu accuatorul de la portbagaj, intr-o zi l-am verificat si era deschis....la fel i-am dat WD40 merge de 2 ani, dar mereu verific pentru a fi safe
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
Lexamark |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 15 July 16 From: Brasov ![]() |
QUOTE(andutu @ 24 Aug 2016, 11:32) la usi e simplu, ca vezi cand coboara jos tamburusul ala inseamna ca e inchisa, eu am patit cu accuatorul de la portbagaj, intr-o zi l-am verificat si era deschis....la fel i-am dat WD40 merge de 2 ani, dar mereu verific pentru a fi safe aia ii problema vedeam inainte decandi-am pus folii alea sunt mai negre ca noaptea, si verific clasic ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
nechita.petru53 |
![]()
|
nikieu53 Group: Members Posts: 17 Joined: 9 December 14 ![]() |
Am si eu o intrebare, cine imi poate spune daca masina nu a avut inchidere din fabrica si i-am pus eu inchidrea OEM,acuma cand vreau sa inchid masina trebuie sa dau 3-5 ori din cheie ca sa blocheze masina, acum asi vrea sa pun motoroase originale de renault sau dacia dar nu merg la curentul care il da releul de inchidere OEM ( cred ca are aperajul mai mic fata de cel din unitatea masinii care vine cu inchidere din fabrica ) cand pun motorasul original la broasca nu-l il trage (sa il inchida nu are putere de tragere,in gol merge motorasul),intebarea mea este,gasesc unitate de ichidere cu aperaj mai mare? Si daca da, ce fel de inchidere cu aperaj mai mare sa pun pe masina.(mentionez ca am inchidere Racing FAST cu alarma)
|
--------------------
renault
symbol
2006
- hr05mjd
|
|
mm ee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 6 July 21 ![]() |
Ziua buna! Aveti cumva idee daca as putea bloca usa din spate a unui clio 2 ? Actuatorul este, presupun, stricat, si usa ramane deschisa. Nu are nici mecanism interior. M-ar ajuta o parere. Multumesc!
|
--------------------
renault
clio
-
|
|
myhay1208 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 978 Joined: 15 August 07 ![]() |
Pai lasi siguranta jos si cam atat. La Clio al meu, usa din spate (stanga) nu se incuia/descuita din cheie. Am lasat siguranta jos si asa a mers cati ani am avut-o.
|
--------------------
Renou'
Clio 1.4 - 16V K4J 710 / Scenic 2 1.6 16V K4M 766
-- Clio 2002 / Scenic 2007 You know the secret...
|
|
mm ee |
![]()
|
QUOTE(myhay1208 @ 8 Jan 2022, 22:41) Pai lasi siguranta jos si cam atat. La Clio al meu, usa din spate (stanga) nu se incuia/descuita din cheie. Am lasat siguranta jos si asa a mers cati ani am avut-o. Absolut logic, dar, dupa cum am scris, nu are siguranta. Singurul mecanism interior este manerul pentru a deschide usa. Butonul de inchidere centralizata de pe bord actioneaza doar restul usilor, care au actuatorul functional. Ma gandeam ca exista o solutie, fara sa trebuiasca sa merg sa schimb "motorasul" acum... Multam fain pt raspuns! |
--------------------
renault
clio
-
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Merge desfacut, curatat si uns, am patit-o si eu intr-o iarna friguroasa, nu mi-am dat seama initial, masina fiind plina de zapada si inghetate chederele. M-am prins dupa mult timp dar dupa asta parcam cu usa respectiva langa un gard, copac, stalp de pe trotuar, insa cum masina avea minim 5 cm de zapada pe geamuri...cine sa vada? Dupa ce am descoperit, am mai stat cam 3 saptamani fix la fel, pana s-a dus zapada.
Curatasem broasca, plina de praf, nisip, am scos burduful si am dat cu spray in gaura si am asteptat sa se scurga, ce a iesit de acolo...Daca desfaci actuatorul...mai bine nu. This post has been edited by alexgeogabriel: 9 Jan 2022, 09:45 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
mm ee |
![]()
|
QUOTE(alexgeogabriel @ 9 Jan 2022, 09:41) Merge desfacut, curatat si uns, am patit-o si eu intr-o iarna friguroasa, nu mi-am dat seama initial, masina fiind plina de zapada si inghetate chederele. M-am prins dupa mult timp dar dupa asta parcam cu usa respectiva langa un gard, copac, stalp de pe trotuar, insa cum masina avea minim 5 cm de zapada pe geamuri...cine sa vada? Dupa ce am descoperit, am mai stat cam 3 saptamani fix la fel, pana s-a dus zapada. Curatasem broasca, plina de praf, nisip, am scos burduful si am dat cu spray in gaura si am asteptat sa se scurga, ce a iesit de acolo...Daca desfaci actuatorul...mai bine nu. Am inteles... Deci tot trebuie sa desfac usa... O gramada de timp, pentru panarama aia mica si obraznica ![]() |
--------------------
renault
clio
-
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Fata de usa din spate se desface mult mai usor si se si aseaza usor, la aia din fata e mai aiurea ca e decupata mai lung in dreptul geamului si ai impresia ca trebuie sa apesi pe ea dar nu mai pica la gauri.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
mm ee |
![]()
|
QUOTE(alexgeogabriel @ 11 Jan 2022, 08:06) Fata de usa din spate se desface mult mai usor si se si aseaza usor, la aia din fata e mai aiurea ca e decupata mai lung in dreptul geamului si ai impresia ca trebuie sa apesi pe ea dar nu mai pica la gauri. Aham, am inteles! Voi vedea, cand vremea va fi mai prietenoasa... Multumesc pt. pont! |
--------------------
renault
clio
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:20 |