injector blocat, injector
![]() ![]() ![]() |
injector blocat, injector
nedelcu.andrey |
![]() ![]()
|
||
![]() :-?? Group: Members Posts: 102 Joined: 4 September 10 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II coupe
2006. 1.5 dci
- gr-91-stf
|
|||
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
stii f bine ca nu ai voie la limbaj gen irc si o facideci vei primi un sfat pe masura:SChimba masina
![]() |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Păi nu merge cu soluții miraculoase, nimeni de pe aici nu a rezolvat ceva cu ele. Mergi la un service să vadă exact care este problema. În principiu poate fi vorba de o serie de probleme, de la un senzor defect până la un injector cu probleme. Să verifici tu acasă, mai greu.
Singura șansă să scapi lejer este să mai fi avut cineva exact aceeași problemă aici și să te îndrume exact către rezolvare. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
nedelcu.andrey |
![]()
|
![]() :-?? Group: Members Posts: 102 Joined: 4 September 10 From: Giurgiu ![]() |
VyRuZ.... faza este ca nu face mereu asa, am pus testerul pe ea de fro 5 ori pana acum si nu a dat nimic, pt ca atunci cand puneam testeru pe ea mergea foarte frumos, eu unu ma gandesc sa nu aiba ceva injectoru pe-acolo si daia zice-am sa pun o solutie de curatat [iar pa-urma dusa la un servis, daca nu se rezolva]
|
--------------------
renault
megane II coupe
2006. 1.5 dci
- gr-91-stf
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
De curiozitate! Unde ai facut, daca le-ai facut, primele 7 clase?
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
nedelcu.andrey |
![]()
|
altceva in-afara de a ma critica nu ai ?? nu poti sa dai pur si simplu un raspuns la intrebarea data de mine, sau asa iesi in evidenta ?
|
--------------------
renault
megane II coupe
2006. 1.5 dci
- gr-91-stf
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Haideți măi, încetați!
![]() Deci ai pus-o pe tester și s-a uitat un meseriaș la timpii de injecție etc., da? Rezultatul a fost: "OK!", da? Bun. Ți-a făcut și testul de retur, cel cu păhărelele gradate, ca să vadă câtă motorină "dă" fiecare injector pe retur? |
--------------------
Renault
09/2007
|
|
nedelcu.andrey |
![]()
|
A facut aproximativ tot la ea mai putin cea cu paharele gradate .... in rest totul arata bine, astazi de ex nu a mai facut nici-un fel de figura .. Maine ma duc sa cumpar o solutie de curatat [metabond, am auzit k este bun], pa-urma sa vad cum se comporta dupa ceva km......
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II coupe
2006. 1.5 dci
- gr-91-stf
|
|
VyRuZ |
![]()
|
De unde altele noi, că-s o grămadea bani.
|
--------------------
Renault
09/2007
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
QUOTE(tr_viorel @ 3 Oct 2010, 19:54) mai este cumva obligatoriu invatamantul primar? QUOTE(nedelcu.andrey @ 3 Oct 2010, 19:59) altceva in-afara de a ma critica nu ai ?? nu poti sa dai pur si simplu un raspuns la intrebarea data de mine, sau asa iesi in evidenta ? eu vreau sa ies in evidenta intrebandu-te cum ai reusit sa iti obtii permisul de conducere? "s-au nu estee nicesar sa stiu sa scrie si sa ceteste pintru casaobtii drieptul de a conduse un caruta pe sosaua jurjului" La reventindeo |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
nedelcu.andrey |
![]()
|
Cu "PIIILE" lam luat romeo3108ro.... ai fro problema??? Mai bine ai da un raspuns la intrebarea mea si nu ai mai sta sa citesti sau sa descifrezi cum am scris eu.... Cum am spus si colegului de mai sus altceva in-afara de a critica lumea [k sa iesi in evidenta, altfel nu vad de ce ai comenta] nu sti, mai bine taci din gura si mergi mai departe
![]() This post has been edited by nedelcu.andrey: 4 Oct 2010, 14:35 |
--------------------
renault
megane II coupe
2006. 1.5 dci
- gr-91-stf
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Altul cu limba romana facuta la optional sau limbi straine .... oare astia sunt noii membrii???
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
nedelcu.andrey |
![]()
|
Nu mai spun nimic, nu are rost, nu vad de ce am mai postat pe acest forum [poate unde am crezut ca ma ajutati]..... VA las sa criticati pe alti, eu am o vorba "nu trebuie sa te cobori la mintea .............. pt ca o are relaxata".
ps. Rog un moderator sa-mi stearga topicul. |
--------------------
renault
megane II coupe
2006. 1.5 dci
- gr-91-stf
|
|
gutui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 6 May 08 ![]() |
nedelcu , frate.....nu te supara, dar sincer, vezi ca iti zice o data, apoi iar si iar...si tu tot ca p..a scrii...pai, si eu te-as intreba unde ai facut scoala. ca la permis se dau teste grila
![]() imi cer scuze de OFF. sfat pt problema ta, mergi la o reprezentanta, nu la un meserias de cartier. las-o sa se raceasca si apoi ia un mecanic la plimbare. eu pana la urma am schimbat 2 injectoare care au fost depistate facand testul cu bidonasele gradate. Nu ar strica si alte informatii, de genu, cati km are masina...si ce crezi tu ca ar mai putea ajuta. This post has been edited by gutui: 4 Oct 2010, 15:37 |
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 03:09 |