Vopsire integrala, Megane 1 coupe
![]() ![]() ![]() |
Vopsire integrala, Megane 1 coupe
finu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 Coupe 2.0 16V F4R-746 140 HP
2002
|
|||
valium2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 22 October 09 ![]() |
Ideea ii ca daca o faci pe casco, sa ai grija ca service-ul ales sa fie agreat de firma de asigurari. Reprezentantele, in general, au contract cu firmele de asigurari.
In ceea ce priveste reprezentata, sa iti pui in semnatura orasul, ca asa poti primi feedback-uri mai aproape de realitate. Eu mi-am vopsit in Arad, la reprezentata, si am fost f multumit. |
--------------------
Renault
Megane
- AR-97-SAB
1.6 16v 2001
|
|
finu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am editat. Multumesc.
Asigurarea o am la Ardaf cu franciza 0. Poate ajuta si informatia asta. |
--------------------
Renault
Megane 1 Coupe 2.0 16V F4R-746 140 HP
2002
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Salut,nu cumva ca cei de unde ai asigurarea(casco)sa o considere ca un act de vandalism
![]() Cu stima, This post has been edited by mih_mlv: 30 Sep 2010, 10:04 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
Mircea_C20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 15 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am casco la Grup Ama si dupa o dauna provocata de surioara mai mica, m-am ales cu toata partea dreapta de vopsit (aripi, usi, oglinda. prag) plus un prag de indreptat etc. Am reparat-o la Serus, langa Carfour militari. masina arata ca noua, plus ca m-am imprietenit cu cel care a preluat masina si mi-a mai rezolvat si multe alte chichite. eu unu iti recomand service-ul daca este agreat
![]() |
--------------------
Renault
Megane Clasic
- B 70 MRC
1.9dTi (88kw / 250Nm CHIP) 2001
|
|
Raul07 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 11 August 12 ![]() |
salut, vreau sa imi vopsesc jantele si m-ar interesa un program sau ceva sa pot vedea cum ar arata in diferite culori,am vazut ca a facut cineva in photoshop,dar nu ma prea pricep... asa ceva a facut i-a schimbat culoarea http://filelist.ro/redir.php?http://images...2/lnhdr590.png/
|
--------------------
renault
megane
1996 Hatchback Renault Megane 1.6e RT 1996 , 66 kW , 90cp Hatchback
|
|
Raul07 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 11 August 12 ![]() |
e ok daca in loc de un degresant special voi utiliza diluant la vopsirea jantelor din aliaj? nu va afecta cu nimic procesul diluantul?
|
--------------------
renault
megane
1996 Hatchback Renault Megane 1.6e RT 1996 , 66 kW , 90cp Hatchback
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 15:26 |