Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

problema la desfacerea scaunelor (de pe sina), surub ;))

Linutz
post 23 Sep 2010, 18:47
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut! Am incercat azi sa scot scaunul de pe sina...am inceput prin a scoate plasticul de pe laterale, si am inceput sa scot suruburile care prind scaunul de sina pana am ajuns la un surub care este sub declansatorul de la airbag-ul din scaun(cred) si acesta este prins cu un surub de nu stiu ce fel care nu l-am putut desface...atasez o poza sa vad daca poate cineva sa-mi spuna cum sa desfac surubul respectiv (am incercat cu o autofiletanta si era sa o ard) mad.gif (in poza este vorba de surubul care nu coopereaza)

Image013.jpg ( Size: 684.92k ) Number of downloads: 224

--------------------
Renault Megane 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pasaniucionut
post 23 Sep 2010, 19:51
Post #2

Membru

From: Bacau

daca nu ma insel surubul ala este de la centura.... nu cred ca o sa scoti tu sina cu ajutorul acelui surub.. mai exact ce vrei sa faci ? sa dai scaunele jos? nu cred ca sina iese separat... daca gresesc va rog corectati-ma... daca vrei sa scoti scaunele ... ai 4 suruburi dedesupt.. 2 dintre ele se vad is chiar in dreptul esapament si 2 nu se vad.. ca au un scut de fier

--------------------
Renault Megane 1 - BC-34-PAS 1999
Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
+
Linutz
post 23 Sep 2010, 22:18
Post #3

Membru incepator

Vreau sa scot doar scaunul de pe sina superioara si declansatorul ala e fix deasupra unui surub...nu stiu cu ce e strans dar o sa incerc cu o cheie de aia cu clicket. poate iese biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2002
+
19vik
post 23 Sep 2010, 22:34
Post #4

Membru

From: Bucuresti

Din cate imi dau eu seama din poza e surub Torx T50. Surubul ala fixeaza pretensionatorul centurii, n-ai sa poti sa desfaci scaunul doar din sina superioara. Trebuie intai sa desfaci cu tot cu sina din podea.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
Shafu
post 24 Sep 2010, 05:35
Post #5

SHĂFU'

From: Iași

Scaunul se desface de sub masina altfel nu ai cum sa il scoti de pe sina sau sa demontezi doar sina!

--------------------
Renault Megane Clasic 2001 1.6 16v
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 18:01
Dacia