Cand ploua afara...ploua si inauntru..., Clio I. Daca ploua mai rau, poate se umple :((
![]() ![]() ![]() |
Cand ploua afara...ploua si inauntru..., Clio I. Daca ploua mai rau, poate se umple :((
AlexanderCarstoc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
||
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|||
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Sa nu fie scurgerile din usi infundate...
|
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
capry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 8 July 09 From: buzau ![]() |
Da , sunt si eu interesat , cu aceeasi problema . Cand ploua se umple lampa din plafoniera cu apa .... si buretele pasager dreapta fata este umed ...
|
--------------------
renault
Laguna 2 1.9 dci
2004
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(alex.vano @ 21 Sep 2010, 12:11) Am facut o verificare/ungere a mecanismelor de inchidere/deschidere. Acolo totul este ok. Usa este uscata si fara urme de apa, baltire sau scurgere. 21 Sep 2010, 12:30: QUOTE(capry @ 21 Sep 2010, 12:13) Da , sunt si eu interesat , cu aceeasi problema . Cand ploua se umple lampa din plafoniera cu apa .... si buretele pasager dreapta fata este umed ... Am scris in primul post. Apa curge pe la plafoniere pentru ca se infiltreaza pe langa antena radio. Dai jos capacul plafonierei, apoi plasticul care tine becurile si butonul. Apoi ai acces la antena, desfaci antena, si faci etansarea cum crezi de cuviinta. Eu am umplut antena cu silicon sanitar, transparent, am pus antena la loc si am strans piulita. Dupa 2 zile am indepartat excesul de silicon de pe caroserie. Problema rezolvata, nu mai intra apa pe la antena. This post has been edited by AlexanderCarstoc: 21 Sep 2010, 11:30 |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
ce treaba au usile???nu te supara!
Unde parchezi masina este in plan drept?Eu cand aveam Dacia(2001 LI)m-am dus la munte,am lasat o in panta(cu botul in sus) si a bagat apa pe gurile de aer(stii ca la CN gurile din laterale sunt legate direct de afara),sau urmareste chederul usilor. Cel mai usor :adu un furtun langa masina si dai drumul la apa(sa curga abundent),unul sta in masina si se uita si altul tine furtunul. Eu am facut asa cand avea fratele super nova. Succes. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Metoda de mai sus cu furtunul este foarte buna. Sau te poti duce seara la o spalatorie non-stop, ca tot a venit toamna si someaza, dai 10 lei si iti da cu jetul pe toata masina si tu studiezi pe unde curge.
Mai verifica racordurile alea dintre usi si stalpi prin care trece instalatia electrica. Apa mai poate intra si pe la difuzoare. Verfica daca masticul de la parbriz mai este bun, sub chederul ala aparent. This post has been edited by cristio_79: 21 Sep 2010, 11:57 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
pepe_wett |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 26 May 09 ![]() |
mie imi ploua in porbagaj
|
--------------------
renault
clio
2003
|
|
Redogs |
![]()
|
Flavius Group: Members Posts: 207 Joined: 17 November 06 ![]() |
Imediat sub stopuri exista un orificiu un care intra un ghidaj din plastic pentru bara spate. La mine pe acolo a intat apa si s-a scurs acolo unde e roata de rezerva. Am dat la o parte capitonajul lateral, se desfac cele 2 suruburi (fluturii aia) se scoate capacul de plastic se trage putin capitobajul si acoperi gaura cu silicon (dai si peste plasticul ala). Sa ai grija cand pui inapoi suruburile sa strangi bine si sa fixezi bine stopul la loc sa nu intre apa pe langa el cum am patit eu.
Ar trebui sa se vada cum s-a scurs apa pe acolo pe la gaura. Sa ne spui daca asta a fost cauza. |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
Expresion/ Decembrie 2006/ 1,4 8V/ Barum Quartaris
|
|
Penguin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 3 June 11 From: Brasov ![]() |
@AlexanderCarstoc
Salut , am si eu aceasi problema insa am depistat de unde imi gasesc masina inundata . 1 intra apa pe la antena ( am rezolvato ) 2 intra pe la usi ( am rezolvato ) 3 jos sub pedale undeva mai la stanga daca ridici mocheta ai sa gasesti un capacel de plastic rotund care astupa o mare gaura ce da afara ( pe acolo intra foarte multa apa in mers ) |
--------------------
Renault
Clio
- BV13LXI
1993
|
|
macicasan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 18 January 11 ![]() |
mie imi intra apa putina, exclusiv pe la antena.
am desfacut, cum spunea colegul mai sus, am pus silicon, am pus la loc. picura indentic ![]() |
--------------------
renault
clio
- cj 02 wtf
1995, 2usi viata are gust!
clio 1, 1.2, '95 go baby, go! |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Daca tot pe acolo intra apa inseamna ca operatiunea nu e oke
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Penguin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 3 June 11 From: Brasov ![]() |
@macicasan
Eu am rezolvat la antena cu poxilina Te sfatuiesc sa rezolvi repede problema daca ai inchidere din cheie ca risti sa nu iti mai functioneze |
--------------------
Renault
Clio
- BV13LXI
1993
|
|
macicasan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 18 January 11 ![]() |
|
--------------------
renault
clio
- cj 02 wtf
1995, 2usi viata are gust!
clio 1, 1.2, '95 go baby, go! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 06:54 |