Printre vechiturile mele, Display si comanda Linie Audio Philips
![]() ![]() ![]() |
Printre vechiturile mele, Display si comanda Linie Audio Philips
M@NIVELA:)) |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 15 January 09 From: Sf.Gheorghe ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- CV44FTY
99
|
|||
iulian_2233 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 20 February 08 From: Braila,Lanurile ![]() |
salut as vreao eu pt renoul meu 9
![]() |
--------------------
Renault
19 Europa
- IF-04-RHK
1997 R9gtl BR-01-VNB Radiat
R19 1,4Europa IF-04-RHK |
|
molady11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 678 Joined: 11 August 08 From: Lupeni HD ![]() |
Este pt r11 electronic,deci numai bun mie
![]() |
--------------------
Renault
R 11 Turbo
- HD 07 NYK
1984 Ce faci mahhhhhhh, faci poze cu masina mea sa te pui pe Hai Faiv ?????????
|
|
enache sorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 27 November 09 ![]() |
ACEIASI PIESA SE AFLA SI PE RENAULT ESPACE 1990.
|
--------------------
renault
25 baccara
1991
|
|
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 15 January 09 From: Sf.Gheorghe ![]() |
Eu va zic in felul urmator , se poate sa fie pus si pe espace , este de pe un R11 . E o piese cred ca extraordinar de rara , spun asta pentru ca e singura pe care am vazut-o in viata mea , eu sincer nu am mai intalnit-o decat pe asta , cred ca este de pe un model cu o echipare ceva mai special , nu pot sa zic anume si exact ce model .
Pentru Adi , nu cred ca ai ce face cu ea , iti trebuie si Linia Audio Philips , cel mare cu amplificator . Sper sa nu iasa cu suparare dar la cateva minute dupa ce am postat ma sunat Silvers , domnu cu R11 alb , si piesa pleaca spre el . Eu i-am facut un pret bun , si intr-un fel ma bucura faptul ca ajunge la el , i-am urmarit proiectul si cu mana pe inima pot sa zic ca masina merita din plin si piesa asta pe ea. O seara buna la toata lumea , daca mai gasesc cate ceva va anunt. P.S. propun ca topicul asta sa ramana pentru "vechituri" deci care mai are cate ceva poate linistit sa posteze aici , eu o sa continui de fiecare data cand gasesc ceva interesant. Daca am zis asta nu inseamna ca fiecare poate sa se apuce si sa isi vanda tot ce are aici!!!! Maine o sa va pun niste poze cu ce mai am interesant dar nu de vanzare ![]() Sau daca cauta cineva o piesa rara , ceva special .... Daca am gresit rog sa se stearga . Daca mai e un topic asemanator rog sa se searga. Daca e ok rog sa ramana ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- CV44FTY
99
|
|
alin007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
este radio simplu ?
![]() |
--------------------
RENAULT
11
- AG 04 TKK
85 TXE Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|
enache sorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 27 November 09 ![]() |
NU este radio,aceasta piesa,sunt comenzile de la radio,face exact ce face comanda carevine langa volan. cum zice si colegul M@nivela,fara unitatea (casetofon, radio, amplificator) nu se poate folosi. La R25 aceasta comanda este in dreapta pe bord, sub alta forma. Daca intereseaza pe cineva, unitatea centrala,adica CAS, RADIO, AMPLIFICATOR PHILIPS va pot ajuta.
|
--------------------
renault
25 baccara
1991
|
|
![]()
|
Am aici un ceas , cel ma interesant de pana acum intalnit de mine la Renault , e de pe un 21 , a fost si pe un 21 de al nostru , acum urmeaza sa il pun pe altu, nu se da pentru ca e imi place mult , doar am pus poza pentru curiosi
![]() Partea cea mai interesanta este ca nu necesita o alta cutie de viteza , este tot cu cablu , in schimb afisaj electronic complet. Foarte frumos luminat portocaliu. 5234512.jpg 5234513.jpg 5234514.jpg |
--------------------
Renault
Laguna
- CV44FTY
99
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Cablu de vitezometru de otel?
![]() Poti posta fotografii dupa ce va fi montat pe 21. Sa il vedem "in actiune" si totodata noua sa gazda (cum arata). ![]() ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]()
|
Da , este cablu normal pentru cutie de viteze normala nu cu senzori . O sa pun poze dar trebuie sa recunosc ca nu pot sa il montez personal , e plin de fire si fratele meu la mai montat , si el nu mai e in tara , dar mi-a promis ca o sa mi-l puna . Acum vreau sa vand Espace ca tata-l meu si-a luat laguna si eu vreau sa intru in posesia R21 al lui , as putea sa gasesc altul dar diesel si cu climatronic , comanda volan , radio CD original mai greu gasesti , in stare buna .
Vreau sa ma apuc de un proiect nou , cu R21 asta , cred ca am sa incerc sa combin ceva de pe R25 pe 21 , ceva sa fie unic , vreau sa renunt la diesel , si sa incerc sa ingramadesc un V6 inauntru ![]() Pentru ceasuri va trebui sa mai astept , deci si pentru poze , e prea complicat si mie imi e frica si de bateria de la telefon ![]() Fratemiu era singurul care se baga sa modifice bordul la 25 , din benzina electronic , in diesel , combina ceasuri intre ele , stia toate firele din somoitogul de calburi din bord , facea o gramada de prostii sa zicem asa . Dar tara isi pierde meseriasii , deoarece a plecat in Londra , e mecanic acolo acum , respecat si bine platit . Am sa mai pun azi niste poze cu niste maruntisuri , poate mai are careva nevoie de ceva. O zi buna la toata lumea ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- CV44FTY
99
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
OK.
![]() Asteptam pozele cu interes ![]() Spor la noul proiect ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]()
|
Multumesc turbodxman , sper sa reusesc , spor este destul daca sunt bani , sper sa reusesc , deoarece eu ma consider fan Renault , indiferent de masina , imi place R21 , dar trebuie sa recunosc ca 21 e mai jucaus , cu cat mergi mai tare cu atat merge mai bine , stabil , cunosc masinile astea si sunt viata mea ... si stiu ca daca ma apuc sa imi fac o masina mai tanara dintr-un 25 ( aranjata , tunata) o stric , asa ca am ales 21 , e mai potrivit , visul meu e un turbo , dar deocamdata nu este buget , pentru o masina ca un 21 turbo quadra trebuie buget mare , si sper sa vina ziua in care o sa am cate un Renault din fiecare , dar si asta e alt vis .
Mai pun cate ceva , daca are nevoie cineva sa imi spuna 1.Casetofon original R21 , primul model , functionabil , bonus merge cu el filtru ala sau ce o fi pentru ca eu nu stiu . 5257394.jpg 5257396.jpg Iar ceva destul de rar , de pe R21 Medalion , manere usi , deschizatoare sau cum ii mai spune de crom , problema este ca l-am ratacit pe al 4-lea , deci am numai 3 , daca il gasesc le dau . 5257398.jpg Si alte maruntisuri , acolo e si un stop de frana dintr-un eleron , nu stiu ce tip , stopul de frana cu leduri pleaca bonus daca cineva vrea ceva din poze si vrea si stopul de frana . 5257400.jpg 5257403.jpg Daca cineva mai vrea ceva sa ma anunte , am o gramada de porcarii , cleme , problema e ca nici eu nu stiu de ele , le am prin tot felul de cutii , stranse in ani si ani , calculatoare motor , sinteza vocala , tot felu de cutii negre cu mufe , nu stiu ce sunt multe dintre ele . Turbodxman , am discutat odata despre un claxon pe aer , am dat de el si mi-am adus aminte de tine dar nu am avut timp sa il probez , incerc dar stiu ca nu era functional . E din bara de la Espace din cate tin minte . O zi buna la toata lumea , si Renault Power e cu noi ![]() ![]() 21 Sep 2010, 11:14: P.S. - am un set de neoane undercar albastre , 2 bucati , cine vrea sa imi zica ![]() This post has been edited by M@NIVELA:)): 21 Sep 2010, 10:14 |
--------------------
Renault
Laguna
- CV44FTY
99
|
|
Renault 9 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 19 February 10 ![]() |
Cu cat dai cele doua neoane?
|
--------------------
Renault
9
- CS 01 EEZ
1982 TSE
|
|
![]()
|
Cele doua neoane le dau cu 80 de RON , sunt noi in cutii , nu au fost montate nici odata si au o lumina foarte puternica. am sa ma uit de poze , poate gasesc ceva si pun.
uite si poza 5264283.jpg This post has been edited by M@NIVELA:)): 22 Sep 2010, 09:09 |
--------------------
Renault
Laguna
- CV44FTY
99
|
|
alin007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
salut , mai ai de unde sa faci rost de o toba savage ca a mea
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
11
- AG 04 TKK
85 TXE Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 07:05 |