Capota pusa stramb ..., se poate regla ?
![]() ![]() ![]() |
Capota pusa stramb ..., se poate regla ?
danydci |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 17 May 10 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
Clio
- B 22 DCI
2005
|
|||
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Suportii de capota ti i-a schimbat? Daca nu, atunci e posibil sa fie strambi.
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Mai neortodox, dar poti face asa: o ridici, si tragi de ea in directia in care ai loc mai mult intre capota si faruri / aripi. Vezi sa nu faci exces de zel insa.
|
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
danydci |
![]()
|
m-am uitat ieri, este greu de demontat capota, defapt nu inteleg nimic din cum este prinsa.......cum pot face ave-ti idee inafara de gestul sa trag de ea?
|
--------------------
Renault Clio
Clio
- B 22 DCI
2005
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Am mai vazut aceasi problema la un Cielo. Treaba a fost rezolvata prin slabirea prinderilor si asezarea din aproape in aproape apoi totul strans iar. E treaba destul de migaloasa, trebuie sa se aseze egal pe toate laturile si e si destul de greu de manevrat. Daca eram acum acasa iti aratam din Dialogys cum se demonteaza/slabeste, nu e chiar asa de greu. Poate te ajuta alt coleg cu o schema.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
danydci |
![]()
|
am inteles de la cineva un asa zis mecanic, ca se regleaza din balamale ceva de genu asta.....dar eu nu vad acele balamale adica nu vad suruburile........
![]() |
--------------------
Renault Clio
Clio
- B 22 DCI
2005
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
M-am uitat prin Dialogys sa vad cum arata la tine. In principiu trebuie sa ai balamaua urmatoare. Lasa-mi te rog un VIN al masinii sa caut exact modelul tau si sa gasesc pozele care seamana mai mult cu ce ai tu.
Din cate observ trebuie sa scoti grila stergatoarelor ca sa ai acces la prinderile alea. In ultima poza am incercuit cu albastru balamalele aratate in scheme. Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 109.82k ) Number of downloads: 354 2.jpg ( Size: 120.14k ) Number of downloads: 376 3.jpg ( Size: 102.43k ) Number of downloads: 368 09fp7.jpg ( Size: 706.97k ) Number of downloads: 399 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o problema asemanatoare... dupa ce masina a fost lovita in fata si s-a reparat capota a ramas un spatiu mai mare (cam 1 cm) intre faruri si muchia capotei.. ea este dreapta, dar inainte spatiul era mai putin de 1 cm. Se mai poate trage de ea spre botul masinii ?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pentru initiatorul topicului si uxe: In cazul distantei mari intre far si capota, incepeti cu o repozitionare a farului. La balamaua capotei nu trebuie umblat. Doar la fixarea acesteia in balamale...sunt 2 cu 2 suruburi, se slabesc si astfel exista posibilitatea mutarii cativa mm in directia dorita.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:44 |