Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Bare transversale/suport biciclete M3 coupe.

MTB
post 10 Sep 2010, 00:43
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,si bine v-am gasit caci sunt la primul meu posting smile.gif.
asadar,se pot monta bare transversale pe care sa prin suportii de bicicleta ? Din cate am vazut plafonul este complet neted,fara nicio banda de cauciuc,iar sub chederele usilor n-am gasit nicio cale de a monta barele. Imi imaginez ca,coupe-urile nu sunt pentru carat biciclete,insa un prieten cu un Citroen C4 a reusit sa isi monteze (pacat ca nu pot sa vad masina si omul nu stie sa imi explice). Ar mai fi alte modalitati de a monta suport de bike: pe carlig (asa masina cu carlig dry.gif ) sau pe haion,am incercat unul pe haion insa corzile de forta care prind de sus apasau in "eleronul" ce pare fragil al Megane-ului.

Cine poate sa ma ajute... much obliged!

--------------------
renault megane 2009/color edition 1.6 - TX1056CC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tatimeu
post 10 Sep 2010, 08:42
Post #2

Membru autentic

nu stiu cum e la coupe dar la mine sub chederele usilor exista niste gauri (gata filetate - dar astupate) prin care se prinde cu piulite, suruburi portbagajul de plafon. Uita-te mai bine sar putea sa ai si tu

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
+
ciprians
post 10 Sep 2010, 12:29
Post #3

Membru autentic

Da, asa e. Urmeaza sa imi iau si eu la un moment dat ceva suport, nu stiu cat de rezistent e modelul acesta de prindere dar banuiesc ca daca nu rezista, nu se mai facea smile.gif

--------------------
. . . - .
Megane III Rouge Dyna /Dynamique/2009/1.6/16V/110CP
+
Laurentziu83
post 10 Sep 2010, 20:56
Post #4

Membru autentic

Da, se pot monta si la Coupe bare transversale, m-am interesat pentru Megane-ul meu, intrucat sezonul urmator vreau sa nu mai car bicicleta in masina. Din ce mi s-a spus, doar pe Twingo nu se pot pune bare de pavilion, in rest merge pe orice model.
Informativ, barele costa cam 500-550 de lei, iar suportul costa cam 120 de lei per bicicleta. Stiu, e mult, insa nici nu as vrea sa aflu la 130 la ora ce ar insemna sa se desprinda bicicleta din suport si sa ajunga in parbrizul celui din spate. Daca le iau originale, de banii astia macar stiu pe cine as putea face raspunzator.

Pentru alte sugestii de transport, poti sa intri si pe "Coltul biciclistului", de la sectiunea "Calatorii si intalniri".

This post has been edited by Laurentziu83: 10 Sep 2010, 20:57

--------------------
. . .
+
MTB
post 11 Sep 2010, 00:02
Post #5

Membru incepator

@ tatimeu,am gasit gaurile,sunt asa cum spuneai astupate,cu niste dopuri in culoarea masinii sa nu se vada. Am cate 2 gauri pe interior una langa alta,diferit fata de o alta masina in 4 usi unde am vazut cate o gaura pentru fiecare usa.

@Laurentziu83, mersi de vestile bune,imi poti spune cum se prinde bara din spate ? Barele le cumpar de la dealerul reno,suportul il am deja,un Thule Pro Ride 591 e scump dar are un antifurt dovedit si e foarte prietenos cu bicicleta,nu e nevoie de carpe sau asa ceva pt a nu zgaria vopseaua.

Sanatate!

--------------------
renault megane 2009/color edition 1.6 - TX1056CC
+
Modus
post 14 Sep 2010, 17:33
Post #6

Membru autentic

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 14:34
Dacia