Provider Internet in Drumul Taberei ?!, ...in afara de RDS
![]() ![]() ![]() |
Provider Internet in Drumul Taberei ?!, ...in afara de RDS
dansora |
![]()
|
||
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|||
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
oau!! estem vecini
am Netbyte de vreo 2 ani. ...nici o problema si nu ma tem sa-i recomand gugal pt.detalii This post has been edited by crisolro: 30 Aug 2010, 16:57 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am de la mitnet... sunt ok.. ii am de cand erau micuti si reteaua lor era formata din cateva blocuri
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu am de la mitnet, sunt de 4-5 ani chiar de la inceputuri
![]() ![]() This post has been edited by UXE: 30 Aug 2010, 20:02 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
SonyAD |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 21 February 09 From: București ![]() |
Eu am vrut să trec la mitnet de la RDS dar nu au acoperire aici și aveau pretenție să le plătesc eu fibra. Fără titlu de proprietate, evident.
Am mai văzut așa tupeu cras doar la RDS și Romtelecom. (Ferească sfântul să vrei să reziliezi un contract cu căcănarii ăștia că până nu te fac neom nu se lasă) |
--------------------
Peugeot
206
2000 2.0 HDi Le lion flatulent est revenu.
Dar tot îi fuge fundul. |
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Multumesc. Va tin la curent cu decizia pe care am luat-o
![]() |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:04 |