DISTRIBUTIE la clio hatchback 1.2 8v
![]() ![]() ![]() |
DISTRIBUTIE la clio hatchback 1.2 8v
bodom |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 5 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane hatchback
2006
|
|||
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
1. Da, e cam timpul sa fie schimbata.
2. Ca ulei, ei bine Renault recomanda Elf. Din ce am folosit eu, cu Elf Excellium 5W40 a mers cel mai bine. Poti folosi insa si orice alt ulei ACEA A3/B3/B4, certificat Renault, dupa pretentii si buget. This post has been edited by D-Ice: 29 Aug 2010, 21:08 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
bodom |
![]()
|
o sa folosesc elf 5w-40 in acest caz.
iar pt distributie am sa cumpar numai role+curea, fara pompa de apa ca ma gandesc ca nu e cazul la 28k. ``rouville`` e bun ca si kit de distributie? multumesc pt raspuns ![]() This post has been edited by bodom: 29 Aug 2010, 21:14 |
--------------------
renault
megane hatchback
2006
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(bodom @ 29 Aug 2010, 21:16) Pai daca are carte service, scrie in ea ce ulei s-a folosit si pe care e bine sa-l folosesti in continuare, ma refer si la marca si la specificatie. E model campus, cu spoilere fara bandouri, nu? This post has been edited by hellcat: 29 Aug 2010, 21:17 |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
SonyAD |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 21 February 09 From: București ![]() |
28kkm este mult prea puțin ca să schimbi distribuția.
Ruville este de calitate. Totuși, eu aș folosi kit Contitech. |
--------------------
Peugeot
206
2000 2.0 HDi Le lion flatulent est revenu.
Dar tot îi fuge fundul. |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Revizia "mare" se face la 60k km SAU 4 ani!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bodom |
![]()
|
am inteles. avand in vedere ca nu costa decat cca 270 ron kit-ul complet de distributie(fara pompa)+ cat o mai fi manopera ,am sa o schimb ca sa stau linistit.
multumesc tuturor pt promptitudine. @hellcat...nu stiu sigur daca este model campus ...insa are badouri negre integrate in spoiler...atasez o poza. This post has been edited by bodom: 29 Aug 2010, 22:10 Attached thumbnail(s) C14794709_1.jpg ( Size: 43.93k ) Number of downloads: 247 |
--------------------
renault
megane hatchback
2006
|
|
bodom |
![]()
|
salut.
am cumparat ulei 5w 40- elf exellium asa cum mi-ati recomandat. am gasit si kit Contitech(nu stiu daca am scris corect) la 210 ron ![]() mersi pt sfaturi. |
--------------------
renault
megane hatchback
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 21:34 |