Fum ambreiaj, S-a distrus ceva oare?
![]() ![]() ![]() |
Fum ambreiaj, S-a distrus ceva oare?
valium2008 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 22 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- AR-97-SAB
1.6 16v 2001
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
L-ai chinuit, i-ai redus o bucata buna din viata pe care o mai avea, acum depinde doar de cat de uzat era. Daca il vezi ca incepe sa patineze, il schimbi si gata.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Probabil ca s-a subtiat putin(mai mult) si o sa trebuiasca sa-l schimbi destul de curand. Daca incepe sa patineze(si aia se intampla cand miroase a ars) mai des, il schimbi rapid si cu asta basta.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
valium2008, din cate stiu, un disc din care iese fum a atins o temperatura f. mare si se arde, moment in care materialul i-si pierde proprietatile si se poate degrada f. repede, chiar sparge. Vorbesc din proprie experienta.
Eu as incerca sa nu-l mai fortez sau daca tot e nevoie la vre-o panta macar sa fie in oras pt. a nu ramane in drum cu alte cheltuieli pe cap. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
S-a mai intamplat si la mine sa bag fostul Scenic prin niste locuri pe unde am fost nevoit sa abuzez de ambreiaj, dar a mai mers mult si bine dup-aia, n-am ajuns sa-l schimb pana am dat masina.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
valium2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 22 October 09 ![]() |
Deci inca mai merge dar cu ceva emotzii
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- AR-97-SAB
1.6 16v 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 16:12 |