Problema Scaun-Airbag Sofer
![]() ![]() ![]() |
Problema Scaun-Airbag Sofer
Synapse |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Estate
- B81ATN
2006
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
asa face toate!
![]() lasand gluma la o parte,mufa aceea e foarte sensibila..cum te porti cu ea ,asa o ai...este o problema de tinut sub observatie si ata... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Synapse |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 August 10 ![]() |
Aham, am inteles plastic cumparat la kilogram (mufa) si vandut de parca ar fi aur (sunt cam intepatoare la reno preturile sincer) si cred ca piesele care nu tin de siguranta masinii sunt facute sa se uzeze repede si sa te coste mult ca sa scoata ei banii (teoria mea din cate am observat)
|
--------------------
Renault
Megane II Estate
- B81ATN
2006
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu ai de ce sa te ingrijorezi, numai ca daca faci accident si mufa nu sta la locul ei nu ai airbaguri.
Prinde cablu sau mufa cu bride cat sa nu se mai miste niciunasi ai rezolvat problema. Daca te pricepi cat de cat lungeste cablul respectiv daca vezi ca nu ajunge si este tras atunci cand dai scaunul in fata. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Varianta cea mai simpla este sa scoti mufa si sa legi firele direct. Nu vei mai sta cu stresul mufei respective.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
nelutu19812010 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 September 10 From: BRASOV ![]() |
Salutare!Problema este de la mufa.
|
--------------------
renault
megane
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:24 |