Comportament geamuri electrice, Se ridica din telecomanda?
![]() ![]() ![]() |
Comportament geamuri electrice, Se ridica din telecomanda?
dj22sib |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
Clio III 1.4 16V Exception
- DJ
|
|||
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Dacă-s toate geamurile cu impuls, sau măcar cele de pe față, se poate activa opțiunea.
![]() Evident, se vor ridica doar cele cu impuls. This post has been edited by VyRuZ: 24 Aug 2010, 20:30 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
dj22sib |
![]()
|
Sunt toate cu impuls, asta a fost prima incercare. Numai ca cei de la service au zis ca nu are optiunea asta sa o activeze, insa nu stiu sigur daca cei din Craiova stiu, fiind un model mai rar pe strazile noastre.
Speram sa gasesc pe cineva care are optiunea asta. This post has been edited by dj22sib: 24 Aug 2010, 20:32 |
--------------------
Renault
- DJ
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Daca zici ca ai avut Megane presupun ca ati incercat apasand de 2 ori pe butonul de inchidere. Manualul l-ati consultat?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Faza cu butonul apasat de doua ori am incercat-o eu si nu merge
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
daca nu ma insel cartela e prezentata cu toate functiile ei in primele 2-3 pagini din manual. E asa greu de citit macar pe sarite acea carte?
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
La MeganeII se facea o initializare a impulsului. Pentru fiecare geam se facea procedura: ridicare, actionare impuls timp de cateva secunde, dupa care ar merge. Asta stiu ca am citit pe undeva pe aria de MeganeII din intamplare, ai putea sa incerci.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
dj22sib |
![]()
|
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 24 Aug 2010, 23:31) Daca zici ca ai avut Megane presupun ca ati incercat apasand de 2 ori pe butonul de inchidere. Manualul l-ati consultat? Inca am Megane-ul 2.2 . Asa am incercat QUOTE(tatimeu @ 25 Aug 2010, 09:26) daca nu ma insel cartela e prezentata cu toate functiile ei in primele 2-3 pagini din manual. E asa greu de citit macar pe sarite acea carte? Masina are 2 zile, inca nu am ajuns la manual, mai ales ca nu e a mea. E a socrului meu. QUOTE(S4b1n @ 25 Aug 2010, 12:44) La MeganeII se facea o initializare a impulsului. Pentru fiecare geam se facea procedura: ridicare, actionare impuls timp de cateva secunde, dupa care ar merge. Asta stiu ca am citit pe undeva pe aria de MeganeII din intamplare, ai putea sa incerci. Cand ajung la el, ca nu sta pe aproape, o sa incerc. Merci pentru sfat. Va zic daca merge. |
--------------------
Renault
- DJ
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am incercat toate cele spuse la M2.2 si la mine nu merge, poate ca nu am insistat.
Nu am insistat pentru ca nu imi este utila, eu nu merg cu geamurile deschise ! Era o curiozitate . OFF : Mihai ![]() This post has been edited by mariusd4: 27 Aug 2010, 13:29 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
dj22sib |
![]()
|
asta nu suna bine
|
--------------------
Renault
- DJ
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Iată încă o chestie inclusă pe listă de modificări de reducere a costului, de la Megane 3 la Fluence și Megane Generație 2010. Fac pariu că ușor ușor vom mai descoperi. Și câte vor mai rămâne nedescoperite ... Cred că în realitate se poate scrie o carte mică la câte modificări din astea, aparent nesemnificative s-au făcut. Eu folosesc funcția asta zilnic ...
This post has been edited by ssilviu: 27 Aug 2010, 13:29 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Si toti cred ca fluence este peste megane 2.....si nu cu putin... este doar o masina noua ..low cost.. cum frate sa nu se ridice geamurile? la opel astra modelul precedent se si deschid geamurile din telecomanda....
|
--------------------
------
------
------
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Cei de la service Craiova au dreptate. Nici la Megane 2 nu se activeaza functia, ea este configurata automat functie de numarul de geamuri cu impuls, cam asa sta treaba: http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627641390. Eu am functia prezenta pe masina, m-am uitat si pe Clip in UCH si nu exista optiunea de a o activa/dezactiva, este doar optiunea de a-i spune cate geamuri cu impuls ai: fara, 1, 2 sau 4.
Probabil UCH-ul tau nu are functia de ridicare geamuri din cartela. This post has been edited by 19vik: 27 Aug 2010, 12:43 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
nu este buna functiea..se abuzeaza de macara..si se strica.
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Mihai , ai cumva Opel Astra ?
![]() This post has been edited by mariusd4: 27 Aug 2010, 13:31 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
M i h a i |
![]()
|
Nu..am un megane hatch din 2003...1.9 dci.. dar mai utilizez din cand in cand o astra de 1.9 150 cai...o fabia 1.4 tdi...un I30 de 1.4...un A4 4.2....altceva? ce mai vrei sa stii?
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
mariusd4 |
![]()
|
.... daca mergi cu geamu' deschis la vreuna si te mandresti cand il inchizi din telecomanda
![]() This post has been edited by mariusd4: 27 Aug 2010, 13:48 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
La tyota avensis - masina pe care s-a dat 23000E nu se ridica nici un geam din telecomanda. Si da - fluence este peste m2 care din punctul de vedere al fiabilitatii a fost un dezastru.
Este extrem de greu sa faci o masina cat de cat moderna si cu anumite componente mai varza decat m2. Daca o sa am timp o sa fac niste poze cu macaraua de geam de la m2. O adevarata capodopera a tehnicii ![]() Puteau sa-i puna 500000 de impulsuri ca tot muci era. O prefer pe cea de la avensis care nu are nus ce functii dar este indestructibila. Macar de ar fi si cea de la fluence simpla si fiabila ca la toyota.... This post has been edited by ncristi: 27 Aug 2010, 14:31 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(mariusd4 @ 27 Aug 2010, 14:47) nu ma mandresc cu optiunea asta....este ceva util...un fel de keyless go....ma mandresc cu o masina veche din 2003 care are un motor mult mai bun decat are un fluansss si multe optiuni in plus... QUOTE(ncristi @ 27 Aug 2010, 15:26) 1.fluence este peste m2 care din punctul de vedere al fiabilitatii a fost un dezastru. 2Daca o sa am timp o sa fac niste poze cu macaraua de geam de la m2. O adevarata capodopera a tehnicii ![]() 1.pentru mine nu a fost un dezastru...poate pentru tine... 2.ok..la megane macaralele fata sunt praf...de acord cu tine...cand ai timp sa faci si poze cu macaraua de la fluans ca sa vedem aceasta capodopera tehnica.... |
--------------------
------
------
------
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
este utila doar pentru acela care nu are AC sau doreste sa auda tot poporul ce "muzica" asculta la scula lui cea meseriasa. In rest eu unul nu ii vad utilitatea.
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
M i h a i |
![]()
|
daa..clarr..daca ai Ac nu mai deschizi geamul...eventual pui silicon ca sa fie ermetica.chituiesti geamul.. Eu deschid geamul mereu cand ies si intru in parcare...ca sa se deschida poarta...mai il uit deschis si pac pac..se ridica singur....
Ce gandire ''ciudata'' ai...cei care merg cu geamul deschis sunt cei care au muzica la maxim si vor ca sa auda cei din jur...interesanta logica.....eu nu pot sta inchis non stop...folosesc geamul la greu...si aceasta functie..care este super ok.. This post has been edited by M i h a i: 27 Aug 2010, 17:50 |
--------------------
------
------
------
|
|
tatimeu |
![]()
|
pai eu unul prefer linistea din masina si AC-ul decat zgomotul strazii. Ce sa-i faci asa sunt unii mai linistiti.
Daca uiti geamul deschis dupa o operatie care dureaza doua secunde ar trebui sa folosesti lecitina. si in final asta nu e gandirea mea e pur si simplu o constatare. exact acelasi lucru poate sa-l spuna unu cu espero sau de exemplu la care busonul de la rezervorul de benzina se deschide din buton din masina. Norocul nostru ca noi nu mai avem buson la rezervor ![]() This post has been edited by tatimeu: 27 Aug 2010, 18:09 |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(tatimeu @ 27 Aug 2010, 18:08) exact acelasi lucru poate sa-l spuna unu cu espero sau de exemplu la care busonul de la rezervorul de benzina se deschide din buton din masina. Norocul nostru ca noi nu mai avem buson la rezervor ![]() Nu dam nume... ![]() Nu prea cred ca are utilizare intensa functia asta. Eu unul o mai folosesc de la geam atunci cand nu sunt sigur ca au inchis toti geamurile cum trebuie sau cand plec de langa masina pe neasteptate, cam rar dar ma bucur ca exista si functia asta. Probabil as fi folosit mai des o functie de coborare a tuturor geamurilor din telecomanda, vara ar fi fost foarte utila treaba respectiva pentru ca nu mai intram in masina sa ma coc. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
dj22sib |
![]()
|
utilitatea e una simpla. Daca lasi un geam deschis sa nu mai fie nevoie sa mai pui contactul sa inchizi geamul, sau daca esti la spalatorie sa nu mai fie nevoie sa te uiti la fiecare gem in parte. Uite ca gasii 2.
![]() |
--------------------
Renault
- DJ
|
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
Exact asta e utilizarea, eu m-am lovit de multe ori de problema asta ar trbui un releu alte masini il au am vazut la un polo etc, Am oprit motorul si am uitat geamul deschis, am pus contactul ca sa il inchid, e doarenervant ca nu retine curent macar o perioada imediata dupa oprirea motorului bine eu nu am Fluence desi mi-ar placea am symbopl turcesc 2007
![]() |
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Daca ai impuls la geamuri ar trebui vreo 30 de secunde dupa ce ai oprit motorul sa poti sa le inchizi.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 30 Aug 2010, 08:46 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
B-07-UWA |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pana la urma la megane III varianta dynamique , varianta spaniola, se ridica geamuriile din telecomanda? Daca da...cum ? Multumesc anticipat!
|
--------------------
Renault
Megane III
2009/Dynamique
|
|
tatimeu |
![]()
|
da se ridica apasand de doua ori pe butonul cartelei
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
mitzaB |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 14 November 09 From: T i m i s o a r a ![]() |
Sau apasand de 2 ori pe butonul usii soferului. (In modul maini libere)
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Dinamique - VANDUT!!! Hyunday Tucson 2007 - De Vanzare 7900 Euro
BMW 3-er E90 2008 - Vandut |
|
vali.eo |
![]()
|
Valentin Cristea Group: Members Posts: 133 Joined: 23 August 11 From: Bucuresti ![]() |
Salut! La mine geamurile sunt cu impuls. Am cheia-briceag, nu cartela.Alarma este pusa de Reno, si este exact aceeasi ca cea din reclame, daca o stiti. Se pot inchide geamurile din telecomanda dupa ce are alarma pusa?(pentru masina din semnatura)
|
--------------------
Renault
Fluence
2011 1,6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:56 |