Camere auto de filmat, Unde gasim? Tipuri....etc
![]() ![]() ![]() |
Camere auto de filmat, Unde gasim? Tipuri....etc
Mutzunache |
![]()
|
||
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|||
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
initial ma gandisem sa iau gasesti cu goagal, o vroiam pentru aventualele zgaraieturi pe care le lasa altii, buna si pentru incidente in trafic, insa rolul ei este pentru "furt" insa m-am gandit ca si hotii or fi la curent cu aceste dispozitive si ar fi o tentatie de a o fura sau daca iti fura alceva sa iti ia pur si simplu cardul cu date si in cazul asta nu ii mai gasesc utilitatea.
gasisem un model pe la 6-700 ron cu card de 16 gb parca inregistrare 24h, stergere automata dupa 4-5 zile cu infrarosu pentru timp de noapte |
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.youmago.ro/object/view/camera-a...-sv-md05/557508
http://www.dualcomp.ro/dvr-cu-camera-de-bo...r003-p-500.html http://www.altshop.ro/camera-supraveghere-...re-p-16493.html http://www.altshop.ro/camera-supraveghere-...ay-p-16047.html http://www.altshop.ro/camera-supraveghere-auto-p-7110.html Eu ma gandesc doar pentru deplasari. Asta am gasit pana acum cat de cat ok. |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Tocmai adineauri ma gandeam la ceva de genul. Eu mi-am luat un eeePC si daca gasesc un software bun, pot sa inregistrez pe un card sd cam vreo 2 ore cat ma tine bateria. Ma gandeam sa folosesc o camera web, se gasesc ele mai micute sa le lipesc pe bord.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Interesant despre ce discutati voi aici , tinand cont ca am gasit masina lovita in parcara (nu mai spun de zgarieturi,capace furate ) mi-ar place si mie asa ceva dar sa nu fie prea scump
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
eee pc am si eu , am o camera web care filmeaza hd luata pe la vreo 70 de ron de pe okazii , filmeaza fff bine dar e un stift o chinezarie fara soft fara instructiuni etc... daca as face rost de un soft de captura prin usb ar fi perfect.
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
eu am luat eeepc-ul cu 380 lei de aici de la Bursa non-auto. E un 4g surf cu 512mb ram, merge bine pe xp sp3. Cred ca se poate gasi un soft mic si bun sa inregistreze direct pe un card. Nici nu m-am interesat, dar daca fac rost de un webcam o sa fac rost.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O camera de vizualizare a mersului inapoi, pusa in fata, va lasa sa filmati ce vreti.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Valy1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 6 October 08 ![]() |
Eu am luat un Kodak zx1 SH ( 250lei cu tot cu card de 16gb) + suport de parbriz de la f64 (30 lei). Poate fi alimentat direct de la bricheta masinii , sau cu acumulatori. Pe card incap ~2ore de filmat HD.
|
--------------------
Renault
Megane
2007 80cp
- B xx xxx Renault Megane 3 1.5 dCi 105cp , Dynamique , Noir Nacre.
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
si eu studiez problema de ceva timp si mi-au picat cu tronc cateva blackboxuri care au si GPS dar n-am gasit nimic sub 170 eur. Oricum majoritatea par a fi niste chinezarii de proasta calitatea asa ca n-am mare incredere in calitatile camerei.
Asa o camera ar trebui sa aiba un obiectiv cu un unghi mare si o sensibilitate crescuta ca sa aiba timpi de expunere extrem de mici, altfel nu mai intelegi nimic la viteze mari. In schimb am gasit niste programele interesante pentru Android si windows mobile. Am gasit cateva filme pe youtoube facute cu DailyRoads Voyager si par a fi destul de clare. Cele de pe Android par a fi gratis: DailyRoads Voyager Ployd Vehicle's blackbox Pentru windows mobile n-am gasit decat o aplicatie facuta de un rus dar cere 20$ pe ea: http://mydvr.ru/ This post has been edited by murfi: 15 Sep 2010, 12:21 |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:08 |