Top-Up level - scadere nivel ulei
![]() ![]() ![]() |
Top-Up level - scadere nivel ulei
oclaudiu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|||
luclapin |
![]()
|
![]() Membru din Ardeal Group: Members Posts: 609 Joined: 28 September 08 From: SIGHISOARA ![]() |
Mesajul apare in momentul in care nivelul uleiului in baia de ulei este la minim(pe joja),insa cantitatea respectiva de ulei in motor asigura functionarea fara probleme a motorului.Probabil ti-au completat cu vreo 0,75 l de ulei.Dar atentie cu service-ul in care iti faci reviziile.Respect!
|
--------------------
Renault
Laguna/Modus
- MS-//-///
2003/2007 Grandtour Privilege 1,9dci/1,5dci
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 3 August 06 ![]() |
Multumesc frumos de raspuns. Credeam ca asta afecteaza motorul. Intr-adevar, pe joja era la minim rau de tot. Iar reviziile le fac numai la reprezentanta. Oricum, au recunoscut problema si au rezolvat-o .
This post has been edited by oclaudiu: 12 Aug 2010, 20:01 |
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi interesant de stiut cu cat au completat? Intre min si max pe joja este vorba de 1 l , acum depinde cum si cat ai mers in acest interval....dupa asta putem sa presupunem cat de mult a fost afectat motorul ,pt ca bine nu i-a fost , asat sa fii sigur.
LE Au curatat si uleiul scurs pe la buson ? Ai platit tu uleiul completat ? Daca nu e un secret , la se service ai fost ? |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
-
Flame red_K9K-648 Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
ovidiu_id |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 10 August 07 From: VULCAN HD ![]() |
Salut
Am patit la fel dar poate spre norocul meu am vazut ca pierdea ulei cand deja lipseau doar 2 liniute M-am dus la service unde am facut schimbul de ulei si mi-au strans busonul de golire A complectat cu circa 250 ml de ulei De platit am platit eu! 100 ron:( Nu mai merg la serviceul ala!! Verificati tu uleiul la punerea contactului apare mesajul'' OIL LEVEL CORRECT'', CAND APARE APESI PE BUTOANELE CARE SCHIMBI INFORMATIILE LA CALCULATORUL DE BORD |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.2 16V/Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:46 |