Intrebare despre inmatriculare, urgent!
![]() ![]() ![]() |
Intrebare despre inmatriculare, urgent!
Flubber |
![]()
|
||
![]() vrummmmm............. Group: Members Posts: 225 Joined: 25 July 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983
- BR-00XXX
|
|||
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
trebuie facute acte noi!! pe numele noului proprietar!!
contr. V-C, fisa fiscala..... |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
acte noi cu vechiul proprietar nu poate sa mai faca, pt ca el deja a radiat-o de la fisc. dar, prietenul tau face acte cu cel pe numele caruia vrea sa treaca masina si totul e ok. prietenul o sa fie un fel de "samsar" in acte
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Primul cumparator ii poate face contract VC rudei, si este valabil primul certificat fiscal. Asta daca nu a apucat deja sa o inmatriculeze.. spor!
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu cum se procedeaza in Braila, dar iti spun cum am procedat eu!!!
cumparat auto facut inmatriculare la financiar fara efectuare de identificare si talon nou!!! vandut auto facut contr. v-c, fisa imnatriculare, fisa fiscala, scos de la mine de la financiar!! noul proprietar a mers cu actele sa inmatriculeze auto!!!! nu a fost posibil din cauza ca talonul nu era pe numele meu(al vanzatorului)!! si a trebuit sa refaca toate actele din nou!! cu proprietarul din talon!!! |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Flubber |
![]()
|
![]() vrummmmm............. Group: Members Posts: 225 Joined: 25 July 05 From: Braila ![]() |
Masina inca nu a fost inmatriculata. A fost cumparata acum vreo 45 de zile si urmeaza sa fie inmatriculata peste 1 saptamana.
Deci poate sa scape doar cu un contract de vanz cump nou? Intre prieten si ruda? Fara sa mai bata jumate de tara pana la propietarul initial? |
--------------------
Dacia
1310
1983
- BR-00XXX
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Flubber @ 31 Jul 2010, 07:57) Masina inca nu a fost inmatriculata. A fost cumparata acum vreo 45 de zile si urmeaza sa fie inmatriculata peste 1 saptamana. Deci poate sa scape doar cu un contract de vanz cump nou? Intre prieten si ruda? Fara sa mai bata jumate de tara pana la propietarul initial? Exact! |
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.346 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate cu o amenda ca nu a radiat masina la 30 de zile de la vanzare.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ENERGY |
![]()
|
![]() Membru Clona Group: Members Posts: 27 Joined: 4 August 10 ![]() |
Am gasit o masina. e din 2000, arata perfect, doar ca proprietarul nu a mai folosit-o de vre-o 4-5 luni. intre timp itp a expirat. daca fac maine actele (adica primul pas, actul de vanzare-cumparare) trebuie sa fac rar? sau o duc, fac itp si apoi fac doar identificarea la rar ?
la itp trebuie rca valabil? ca nici din asta nu are. 5 Aug 2010, 22:47: se pare ca trebuie rca. urata treaba. tot nu inteleg cum fac itp la masina asta. This post has been edited by ENERGY: 5 Aug 2010, 22:47 |
--------------------
D
1300
1900
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Faci act de v-c, rca si la rar faci itp si identificare. Apoi la inmatriculare.
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De ce sa faci ITP la RAR? n'ai de lucru? Fa intai RCA-ul pe numele tau ca oricum trebuie sa il faci, apoi fa ITP-ul la orice statie, nu trebuie sa fie proprietarul de fata, dar sa ai cartea , talonul si buletinul tau, nu cere altceva.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ENERGY |
![]()
|
deci sa rezum asa mai prosteste, dar nu as vrea sa ma frig cu un rar in loc de itp.
1. fac contract vanzare cumparare 2. fac itp la o statie obisnuita 3. a doua zi fac identificare rar, necesara pentru a inmatricula masina pe numele meu. |
--------------------
D
1300
1900
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si RCA(pe numele tau cu datele masinii din talon). Pe urma ai 1 luna timp sa faci restul demersurilor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ENERGY |
![]()
|
rca trebuie sa fac inainte de itp. din cate am inteles e o cerinta pentru a face itp.
eu am emotii daca e corect sa fac itp apoi sa fac identificarea. sa nu fie cumva obligatoriu sa fac si itp la rar. ceva cam cum era pe vremuri cand se facea itp la ei la vanzare. |
--------------------
D
1300
1900
|
|
argon |
![]()
|
E corect, nu are nimeni nici o treaba, nu trebuie sa mearga proprietarul cu ea, dar sa ai cartea si talonul pe numele fostului. Doar daca te-a prins fara ITP in trafic il faci la RAR.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ENERGY |
![]()
|
saru'mana, am reusit sa dau de cineva de la rar. e corect asa.
act vanzare cumparare, rca o luna, itp la o statie obisnuita, identificare la rar. as fi intrebat la ei din start, dar am avut cateva probleme. sau intra faxul, sau nu raspunde nimeni, sau daca raspunde cred ca raspunde femeia de serviciu sau vre-un client, ca nu stiu si spun sa sun mai tarziu. |
--------------------
D
1300
1900
|
|
Flubber |
![]()
|
are cineva idee care ar fi amenda pt neinmatricularea unei masini la 30 zile de la cumparare? cine da amena?pol rutiera sau adm financ?
|
--------------------
Dacia
1310
1983
- BR-00XXX
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
amenda e pt ca nu o declari la financiar; deci, adm financiara da amenda. nu e o suma uriasa din ce stiu, dar din pacate daca nu o platesti nu iti vizeaza fisa de inmatriculare
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
2xGI |
![]()
|
in Buc. eu am platit amenda 25 ron! in primavara!. in alte judete nu stiu ce scoruri sunt!!
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:20 |