Manual de utilizare - symbol / bicorp, am nevoie
![]() ![]() ![]() |
Manual de utilizare - symbol / bicorp, am nevoie
Tince1290 |
![]()
|
||
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
La masina din semnatura?
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
nu...la masina parintilor...renault clio symbol fidji 2004...daca nu ma crezi ma duc sa-i fac o poza
![]() EDIT: oficial sunt membru daciaclub, fiind posesor de dacie...renaultul nefiind al meu nu l-am pus la semnatura pentru ca oricum pe reno intru rar, masina neavand pana acum probleme This post has been edited by Tince1290: 30 Jul 2010, 10:46 |
--------------------
-
-
-
|
|
D-Ice |
![]()
|
Nu e vorba de crezut, spune si tu modelul, anul, motorizarea, in primul post nu apare nimic. Nu trebuie poza.
Ce motorizare? Uita-te in talonul masinii. |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
Tince1290 |
![]()
|
stiu motorizarea...nu trebuie sa ma uit...masina are motorul diesel 1.5 dci de 85 cai si este varianta full-option a modelului symbol fidji....maina a fost cumparata in anul 2004 de noua si pana acum a acumulat doar 38.000 km....consumabile schimbate la timp si nimic in plus...mici probleme au fost la frana de mana care se tot deregla si cumplau rotile spate diferit si ceva la directie pe fata..nu stiu exact ce ca nu eu am fost cu ea...s-a descoperit la itp anul acesta si a costat vreo 400 ron
EDIT: aveti idee cumva daca se paote recompleta cartea service?....adica noua carte pe care o vom lua...cand ne-o vor trimite aia.....va fi ncompletata pentru primele revizii iar la o vanzare ulterioara a masina asta ar da rau....se poate face ceva?...avand in vedere ca toate reviziile au fost facute la aceasi reprezentanta renault? This post has been edited by Tince1290: 30 Jul 2010, 11:21 |
--------------------
-
-
-
|
|
D-Ice |
![]()
|
Daca reviziile s-au facut la aceeasi reprezentanta Renault nu vad de ce sa nu ti-o completeze, au datele in calculator.
Am gasit manualul de clio 2 in engleza. Te intereseaza? Este 99% valabil si pentru symbol. |
--------------------
.
.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
El vrea manualul de utilizare, tu tot la asta te referi, nu?
@Tince1920: Daca nu-ti aduc cei de la reprezentanta manual de intretinere, contacteaza-ma pe pm. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Tince1290 |
![]()
|
pia nu mai...ca s-au facut ca au uitat...si am mai fost sa intrebam daca au venit si tot ca nu pana am renuntat....cred ca o sa mergem ca depunem iar cerere si etc si daca nu se rezolva o sa depunem o plangere...
D-Ice ti-am lasat pe pm ad...e foarte bun si cel in engleza....franceza nu stiu chiar deloc ca eu la scoala am facut engleza si germana ![]() ms mult |
--------------------
-
-
-
|
|
geoluc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 20 March 09 ![]() |
Salut!
Vad ca aveti un manual pentru Clio Symbol. Eu am masina din semnatura. Daca puteti sa ma ajutati cu acest manual ar fi o treaba super. Cum putem face? |
--------------------
renault
clio
2005/symbol fidji 1.5dci 80CP
- PH 31 LUC
|
|
D-Ice |
![]()
|
Adresa mail. Manualul este pentru clio 2 in engleza. Nu am gasit de Symbol nu difera decat masele si dimensiunile de gabarit. E ok?
|
--------------------
.
.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Am descoperit ca am si eu manual de utilizare de bicorp in engleza, format pdf, color.
Cei interesati sa-mi dea mesaj pe mail. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
gxg_coman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 17 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Am doua manuale de utilizare pt clio. Unul este pt clio din anul 2001 si celalalt pt clio din 2004. Daca le doreste cineva, ma poate contacta prin PM.
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
plopii |
![]()
|
![]() Ionescu Cezar Group: Members Posts: 112 Joined: 19 August 14 From: Plopii Slavitesti ![]() |
Salut tuturor,
As dori si eu un manual pentru Clio II din 2004 1.4 8v caroserie de Symbol. Cu stima, Cezar |
--------------------
Renault
Clio (Symbol) 1.4 8v 75 CP
2003 Expression
- TR-05-PSU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:10 |