Ajutor schimbare motor.
![]() ![]() ![]() |
Ajutor schimbare motor.
danny791204 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 28 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
1994/Ph 2 /1,9 diesel
|
|||
tubu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.219 Joined: 16 March 10 ![]() |
Ceva modificari trebuie facute (de ex: esapament, conducte alimentare, instalatie electrica.....) insa una ar fi mai importanta: trebuie mutat un suport de pe caroseria de diesel pe cealalta. Acest suport este sudat de caroserie asa ca necesita ceva mai multa munca. Succes!
|
--------------------
Renault
Megane 2
2006
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Tubu zice bine, ai ceva ..ceva de modificat. Daca ai ambele masini, una langa cealalta, merge destul de repede 2-3 zile.
Mai mult o sa dureze omologarea motorului. |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
danny791204 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 28 January 10 ![]() |
QUOTE(tubu @ 21 Jul 2010, 22:54) Ceva modificari trebuie facute (de ex: esapament, conducte alimentare, instalatie electrica.....) insa una ar fi mai importanta: trebuie mutat un suport de pe caroseria de diesel pe cealalta. Acest suport este sudat de caroserie asa ca necesita ceva mai multa munca. Succes! QUOTE(AlexanderCarstoc @ 21 Jul 2010, 22:58) Tubu zice bine, ai ceva ..ceva de modificat. Daca ai ambele masini, una langa cealalta, merge destul de repede 2-3 zile. Mai mult o sa dureze omologarea motorului. Multumesc frumos pentru raspunsuri:).Daca sunt modificari de facut o duc la mecanic ,pentru ca nu are rost sa imi bag eu nasu':D. Cu omologarea nu e problema ,o rezolv la bulgari intr-o zi cu 50 eu. ![]() |
--------------------
Renault
19
1994/Ph 2 /1,9 diesel
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 09:50 |