Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ajutor schimbare motor.

danny791204
post 18 Jul 2010, 19:02
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare la toata lumea.Am si eu nevoie de putin ajutor din partea celor care se pricep.
Am un Renault 19 ,1,9 d,din 94,cu ceva rugina pe la aripi si fete de usi si am gasit sa mai cumpar una(la pret bun),dar este benzina de 1,8 ,la fel din 94,dar arata foarte bine la tablarie.Intrebarea mea este daca pot schimba motorul de pe masina mea pe cealalta.fara modificari si altele icon_mrgreen.gif .
Multumesc frumos.

--------------------
Renault 19 1994/Ph 2 /1,9 diesel
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tubu
post 21 Jul 2010, 22:54
Post #2

Membru autentic

Ceva modificari trebuie facute (de ex: esapament, conducte alimentare, instalatie electrica.....) insa una ar fi mai importanta: trebuie mutat un suport de pe caroseria de diesel pe cealalta. Acest suport este sudat de caroserie asa ca necesita ceva mai multa munca. Succes!

--------------------
Renault Megane 2 2006
+
AlexanderCarstoc
post 21 Jul 2010, 22:58
Post #3

Membru autentic

From: B u c u r e s t i

Tubu zice bine, ai ceva ..ceva de modificat. Daca ai ambele masini, una langa cealalta, merge destul de repede 2-3 zile.
Mai mult o sa dureze omologarea motorului.

--------------------
>> Renault-uri 11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<< Giant Escape M8
+
danny791204
post 22 Jul 2010, 06:32
Post #4

Membru incepator

QUOTE(tubu @ 21 Jul 2010, 22:54)
Ceva modificari trebuie facute (de ex: esapament, conducte alimentare, instalatie electrica.....) insa una ar fi mai importanta: trebuie mutat un suport de pe caroseria de diesel pe cealalta. Acest suport este sudat de caroserie asa ca necesita ceva mai multa munca. Succes!
*

QUOTE(AlexanderCarstoc @ 21 Jul 2010, 22:58)
Tubu zice bine, ai ceva ..ceva de modificat. Daca ai ambele masini, una langa cealalta, merge destul de repede 2-3 zile.
Mai mult o sa dureze omologarea motorului.
*

Multumesc frumos pentru raspunsuri:).Daca sunt modificari de facut o duc la mecanic ,pentru ca nu are rost sa imi bag eu nasu':D.
Cu omologarea nu e problema ,o rezolv la bulgari intr-o zi cu 50 eu.biggrin.gif.Multumesc inca odata.

--------------------
Renault 19 1994/Ph 2 /1,9 diesel
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 09:50
Dacia