Saboti frana spate, potriviri
![]() ![]() ![]() |
Saboti frana spate, potriviri
gianni_dude |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 16 October 08 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
19
- B36FZL
1992 txe Honda
|
|||
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
salut.
trebuie sa desfaci tamburii si sa verifici uzura lor. cauzele ineficeientei pot fi cilindrii care curg si atunci tb sa schimbi si sabotii. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
gianni_dude |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 16 October 08 From: bucuresti ![]() |
Merci de info. Prompt ca intotdeauna.
|
--------------------
renault
19
- B36FZL
1992 txe Honda
|
|
john reno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut.Pe acolo nu am umblat inca,dar un prieten a zis ca a pus de supernova.totusi,mai bine verifici inainte sa dai bani pe ele
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
gianni_dude |
![]()
|
ok. merci.
|
--------------------
renault
19
- B36FZL
1992 txe Honda
|
|
TM14ACR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 May 10 ![]() |
Eu te sfatuesc sa verifici urgent saboti si sa ii schimibi pentu ca eu chiar eri am patit sa ramana fara frana cand veneam de la Zalau si saboti de pe roata stanga spate erau scrum si la fel am observat inainte ca nu prea merge frana de mana asa ca a trebuit sa anulez tot de acolo si sa vin cu frana pe 3 roti si acum trebuie sa schimb mai mult decat saboti. Te sfatuesc sa nu faci ca mine sa schimbi saboti daca observi ca sunt uzati sa nu azingi in situatia mea!!!
|
--------------------
renault
19
- TM14ACR
1992 hatchback
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 06:24 |