Dotarea Megane 2, Cum aflu ce tip de dotare am?
![]() ![]() ![]() |
Dotarea Megane 2, Cum aflu ce tip de dotare am?
Navigator90 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 July 10 From: Chisinau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2003
|
|||
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
pai ai luat masina noua sau sh? daca ai luat-o noua ar trebui sa scrie pe actele masinii ce nivel de echipare are.
daca ai luat-o sh, intra pe site-ul oricarei reprezentante renault la un configurator, selectezi modelul tau de masina (megane) si vezi acolo la fiecare nivel de echipare ce dotari are si compari cu ce ai tu pe masina. Spre exemplu la Privilege ai jante aliaj, senzori ploaie/lumina, clima, tapiterie scaune, usi, volan, schimbator, cotiera etc de piele sau imitatie de piele , interior crem, 4 geamuri electrice, oglinzi rabatabile, reglabile electric si degivrante, abs+afu, 6-8 airbaguri (dupa preferinte si optionale). This post has been edited by skorpio_bog: 2 Jul 2010, 02:23 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sau deschizi torpedoul si vezi ce scrie. pe usa lui....
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@Navigator90=Doar seria de caroserie(VIN) contine informatiile complete despre masina ta.
Vezi pe aici: http://www.reno.ro/Numar-identificare-auto...60563-s210.html Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Navigator90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 July 10 From: Chisinau ![]() |
merci mult..
|
--------------------
Renault
Megane
2003
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
bine ai venit pe forum citi mai multi km fara incidente sa o stapanesti sanatos !
|
--------------------
.
.
.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@Navigator90=Modelul(pachet de dotare cum zici tu) tau de Megane este(dupa seria trimisa)Sport-Dinamique!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
bogdan_cirstea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 3 October 08 From: Bucuresti ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=143701&hl=
Cred ca ar fi mai simplu sa se uite aici in linkurile pe care le-am pus mai demult! |
--------------------
renault
megane II
2004/estate 1,6 16v
- B 46 WBN
|
|
Sebz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 13 September 10 From: Sibiu ![]() |
Salutare
cine poate sa ma ajute si pe mine cu informatii despre modelul jucariei mele? Am pe ea urmatoarele: megane sedan 2004 ,clima,jante aliaj 16",comp bord,senzori ploaie+lumina,manerele exterioare vopsite in culoarea caroseriei,tapiseria este textila,oglinda hidramata,4x geamuri el,ogl el fara rabatare,torpedou refrigerat (CRED numai--are o gaurica pe unde sufla aer rece si am auzit de aceasta optiune),6x airbaguri. As dori sa stiu nivelul de echipare ,daca sunt oglinzile degivrante si daca chiar este torpedou refrigerant. multumesc anticipat This post has been edited by Sebz: 2 Oct 2010, 00:09 |
--------------------
renault megane II
renault megane II
2004 MEGANE II 1.6 16V 2004
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
oglinda hidramata ? hai ca asta e tare. Vrei sa spui electrocrom sau heliomata, caci termenul de hidramata se refera la altceva.
Dotarea ta cred ca este expression, daca nu ai oglinzi rabatabile electric si manere cromate la exterior cum are privilege-ul. Torpedoul este refrigerat (cel putin asa scrie in fisa tehnica a masinii) insa e o gluma proasta. Refrigerarea la care se refera cei de la reno este de fapt acea gaurica prin care sufla aer rece in interior cum ai zis si tu, nimic mai mult. |
--------------------
Renault
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
De fapt denumirea la torpedou ar fi trebuit sa fie "torpedou racorit"
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
Sebz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 13 September 10 From: Sibiu ![]() |
Da,corect heliomata. Nu stiu de unde am retinut cu hidramata ca parca era ceva la cutia de viteze. Deci expression ar fi varianta mea. Si cu torpedoul asa este "o gluma proasta".Nu am apucat inca sa testez de ce este in stare deoarece am masina de 1 luna dar banuiesc ca va mentine ceva timp temperatura lichidului introdus acolo (daca este deja rece).
Ms pt raspuns |
--------------------
renault megane II
renault megane II
2004 MEGANE II 1.6 16V 2004
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
Nu o sa le tina rece cine stie ce. doar daca dai ac pe 15 si la viteza maxima o sa fie putin reci, in rest nu se intampla nimic. Cel mai bine e lada frigorifica in portbagaj cuplata la priza de 12V sau bricheta.
Hidramata se refera la cutiile de viteze. |
--------------------
Renault
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
QUOTE(skorpio_bog @ 3 Oct 2010, 11:10) Nu o sa le tina rece cine stie ce. doar daca dai ac pe 15 si la viteza maxima o sa fie putin reci, in rest nu se intampla nimic. Cel mai bine e lada frigorifica in portbagaj cuplata la priza de 12V sau bricheta. Hidramata se refera la cutiile de viteze. Exista priza in portbagaj la Megane ? |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
Daca iti montezi exista
![]() |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 13:59 |