radiator a/c, laguna
![]() ![]() ![]() |
radiator a/c, laguna
silviu_kuk |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 January 10 From: OLT ![]() |
Attached thumbnail(s) SP_A0043.jpg ( Size: 165.82k ) Number of downloads: 208 |
||
--------------------
renault
laguna
2000
|
|||
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
altul...ca e pacat sa dai bani pe lipit,apoi pe incarcare si sa vezi ca sufla...ptr 1,9 dCi am luat nou cu 300 ron.
This post has been edited by Adi R5: 1 Jul 2010, 22:42 |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
silviu_kuk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 January 10 From: OLT ![]() |
De unde ai cumparat?
|
--------------------
renault
laguna
2000
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
de la o firma din arad..distribuitor,prima mana...daca crezi ca te pot ajuta cu un pret (tre sa ai in vedere ca o crescut de azi tva-ul) trimite-mi pe PM seria sasiu...VIN-ul masinii si pina luni pot sa iti zic pretul.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
silviu_kuk |
![]()
|
momentan nu am masina si actele acasa.este plecat al meu cumnat pana in Germania.Cand vine am sa le pun.multumesc pt ajutor.
|
--------------------
renault
laguna
2000
|
|
Adi R5 |
![]()
|
asa ca idee : pune-l pe al tau cumnat sa se opresca prin ungaria la magazine de piese si sa intrebe...daca are timp.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
comy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 3 October 08 ![]() |
sall . Radiatoru daca e spart pe nervurile alea subtiri nu mai ai cum sal repari . Dar daca este pe tevile din parti , poti sal sudezi cu argon si o sa tina . Si eu am avut radiatoru spart si am cumparat de la dezmambrari cu 150 lei . Nou doar cu 600 lei ce mai ieftin am gasit . bft
|
--------------------
renault
laguna 1
01/07/1999 1.9 dti
|
|
Adi R5 |
![]()
|
scump bre 600...cu 300 am luat eu.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 05:18 |