MI-A DISPARUT MASINA, LOGAN ALB DCI BV 46 MYR
![]() ![]() ![]() |
MI-A DISPARUT MASINA, LOGAN ALB DCI BV 46 MYR
florin360 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
ford
mondeo
2001 breack
- bv 01wob
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
O intrebare tampita.... la serviciul de ridicari auto ai cautat-o?
Oricum daca nu este acolo..... este demult bucati.... CASCO este? Oricum nu vad legatura cu rubrica de stiri.... This post has been edited by cj98czh: 1 Jul 2010, 10:09 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca nu a luat-o vreo firma de ridicari (nu stiu daca in BV exista asa ceva) atunci cu siguranta este ori abandonata pe la marginea orasului in vreun sant, ori este facuta bucati...
bafta si poate reusesti sa o gasesti. La politie ai fost sa anunti? Asa de chestie... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@initiator: n-as vrea sa te descurajez, dar e mare sansa ca la ora asta masina ta sa fie dezmembrata
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Nu este de ras deloc, eram la Elenite in Bulgaria anul trecut de paste iar la o familie de romani din B le-a disparut un Passat de nici un an parcat pe langa al meu Clio, alaturi de alte masini...l-am dus pe om la Politie....am stat vreo 3 ore pe acolo si nimic n-a rezolvat,noroc ca era masina in leasing.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Cred ca daca i-o ridica serviciul de ridicari auto era totusi anuntat in 2 saptamani ca "bah...hai sa-ti iei masina daca ti-o mai trebuie". Sper sa o gasesti oricum. Bafta mare in continuare.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Caut-o pe strada Carieri Nr 21 . Nu te speria,am patito si eu ! Ridicata ! Eu am anuntat-o si la politie furata
![]() Si ca sa va amuz unpic: Masina este data si la ora actuala declarata ca fiind furata ! Tin sa va anunt ca am fost oprit cam de 10 ori de politie. NIMENI NU M-A INTREBAT NIMIC ! Culmea...in Romania un hot poate merge cu masina linistit,poate platii chiar si amenzi pentru viteza ...nicio problema ! ROMANIE DULCE, ROMANIE ![]() This post has been edited by xjc0c0: 1 Jul 2010, 20:15 |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
QUOTE(xjc0c0 @ 1 Jul 2010, 20:15) Culmea...in Romania un hot poate merge cu masina linistit,poate platii chiar si amenzi pentru viteza ...nicio problema ! ROMANIE DULCE, ROMANIE ![]() Foarte tare ce zici tu aici ![]() Dar, totusi nu ar trebui sa te anunte ca ti-au luat masina, asa doar sa nu faci spume la gura??? |
--------------------
Renault
- 1998 / 2007
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Nu te anunta ...e surpriza
![]() NU ne-ai raspuns ![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
MirceaVio |
![]()
|
QUOTE(xjc0c0 @ 2 Jul 2010, 12:29) Mi se pare o aberatie chestia asta... Cum naiba sa nu te anunte ca ti-au ridicat masina??? ![]() Adica procedura standard e: - iti ridica masina - ti-o duc in parcul auto - proprietarul isi declara masina furata??? ![]() Respecte. |
--------------------
Renault
- 1998 / 2007
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Nu e bucati inca masina lui, dar ce e foarte posibil, daca nu a declarat-o furata e iesita din tara, pe undeva pe la moldoveni poate ...
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
e logan... sa fim seriosi... prea mare bataia de cap sa furi din BRASOV sa o duci oriunde in afara Romaniei.
1. a fost ridicata 2. e deja dezmembrata si vanduta... 2 saptamani e o perioada destul de mare. 3. abandonata in jurul brasovului... fa un calculc cata benzina/motorina mai aveai si incearca sa iti imaginezi pe unde ar fi putut sa o lase. ( long shot... dar daca n-ai ce face.. ) This post has been edited by rtBK: 3 Jul 2010, 14:43 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:32 |